Últims
comerços
adherits
IniciNotíciesNotíciesDistribueix targetes RES!

Distribueix targetes RES!

Si ets un usuari habitual del RES, coneixes el seu funcionament i tots els seus avantatges, et donem l’oportunitat de distribuir targetes RES als teus amics, familiars i coneguts. Repartint targetes podràs fer que els teus amics aconsegueixin més poder adquisitiu al mateix temps que tu també obtindràs un benefici econòmic. Tot, en quatre passos molt senzills:

Primer: Encarrega un mínim de 4 targetes de 15RES i/o 30RES cada una complementant el formulari que trobaràs a l’apartat “Distribueix targetes RES” del nostre web.

Segon: Fes el pagament corresponent, seguint les passes indicades i rebràs les targetes per correu postal certificat.

Tercer: Distribueix les targetes als teus amics, veïns, coneguts i familiars per 10€ i 20€ (depenent del càrrec de les targetes comprades). Amb aquesta operació ja obtindràs un benefici de 5 euros per targeta!

 

Quart: Quan les persones a qui has distribuït les targetes les carreguin per primera vegada, rebràs 10 RES, si la càrrega que han fet és de 20€ o més, o 25 RES si la càrrega és igual o superior a 50€!

Mitjançant la distribució de targetes pots contribuir activament a ampliar les relacions i complicitats entre negocis i clients fent que dia a dia siguem més!

 

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França