Últims
comerços
adherits
IniciNotíciesNotíciesViu el XI Festival de Guitarra de Girona amb RES!

Viu el XI Festival de Guitarra de Girona amb RES!

Després d’una dècada, el Festival de Guitarra de Girona es consolida com un esdeveniment musical de referència.

Enguany, des del 13 de juny i fins al 16 d’agost tindrà lloc l’onzena edició d’aquest certamen que aquest any comptarà amb la presència del RES com a principal patrocinador amb presència i visibilitat en tots els actes i concerts, fet que suposarà una gran oportunitat per donar-se a conèixer entre tots els assistents.


Aquesta edició comptarà com a novetat amb dos Guitar Weekends a Platja d’Aro i a Llançà així com un concert previ a la Casa de Cultura de Girona. La inauguració oficial del festival ,però, no tindrà lloc fins el dia 10 de juliol en el marc d’un concert benèfic a la plaça del Pou Rodó de Girona. Tots els beneficis obtinguts en aquest concert aniran destinats al Banc d’Aliments en la campanya “la fam no fa vacances”.

La programació d’aquesta edició consta de 20 concerts, un nombre superior que l’any passat. Girona exercirà la capitalitat del festival. Tot i així, hi haurà també concerts a altres punts de la demarcació, com Salt, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Palamós.
Com cada any hi haurà una gran varietat d’artistes i estils, com el flamenc, la guitarra clàssica, músiques del món, jazz, pop, Surf rock i noves músiques. Els grups estrella de l’edició, en paraules del mateix director del festival, el guitarrista Josep Manzano, seran Amarende (Palamós 25 de Juliol) , 22Strings Quartet (Girona, 16 de juliol) i el duet dels germans Cuenca (Girona, 24 de juliol).

Aquest any l’organització del festival s’ha proposat escampar la música de guitarra per tot el territori gironí per fer veure que la guitarra és un instrument viu, present en molts estils musicals diferents. Aquest fet els ha portat a potenciar i dinamitzar al màxim la comunicació a través d’Internet i xarxes socials per arribar a públics més diversos que no coneguessin abans el festival.

Com a novetat, aquest any també s’incorporen actuacions gastronòmiques que introdueixen la possibilitat d’adquirir entrades amb consumicions o combinacions de concert i sopar, així com múltiples possibilitats d’abonaments i preus especials en el cas que es vulgui gaudir de més d’un concert.

Podeu consultar aquí la informació relativa a programació, activitats, promocions i abonaments.

Recordeu també que podeu animar als vostres amics i familiars a adherir-se al RES fent clic aquí. Si s'adhereixen obtindran dues entrades gratuïtes al XI Festival de Guitarra!

 

 

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França