Últims
comerços
adherits
IniciNotíciesNotíciesEls "1rs Premis RES amb l'Esport" es donen als equips del Club Escola Bàsquet Girona

Els "1rs Premis RES amb l'Esport" es donen als equips del Club Escola Bàsquet Girona

El diumenge 17 de novembre es va celebrar al Pavelló de Sant Josep la presentació dels equips esportius de la temporada 2013-2014 i, coincidint amb l’acte, es van entregar els guardons de la primera edició dels “1rs Premis RES amb l’esport”.

El RES, amb la col·laboració de La Bullidora i Climbat Girona, van fer possible els “1rs Premis RES amb l’esport”, com a mostra de reconeixement als valors que treballa el Club. Aquests premis promovien l’esforç individual, l’esforç en equip i el reconeixement a l’amistat. Cada categoria tenia un  premi específic i aquests en van ser els guanyadors:

Premi a l’esforç individual: Sergi Garcia – una setmana de casal de Nadal a la Bullidora

Premi a l’equip: Mini-blau – tarda creativa a La Bullidora

Premi a l’amistat: Arnau Miró / Martí Casadesús – Bateig d’escalada a Climbat Girona

A part, tots els assistents a l’acte van tenir la oportunitat d’aconseguir una targeta amb 25RES per fer les compres al comerç local i reconèixer, de la mateixa manera que el Club Escola Bàsquet Girona reconeix amb els més petits, l’esforç de la compra de proximitat.

Aquests premis, els  “Premis RES amb l’Esport”, es donaran cada trimestre als jugadors del club. Els propers guanyadors els coneixerem a finals de març.

 

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França