Últims
comerços
adherits

FigueRES

Font: Empresarial Girona

El RES arriba a Figueres després de consolidar la xarxa a Girona.

Després de consolidar una xarxa d’establiments a Girona, el RES presenta la seva comunitat a Figueres amb la intenció d’ajudar el comerç local.

Amb més d’una trentena d’establiments de diversos sectors, que ja treballen entre ells i es paguen les comandes amb la moneda, el RES completa el seu catàleg que havia creat a Girona amb totes aquestes empreses de la capital alt empordanesa que s’adhereixen a la xarxa.

Segons comenta l’Elisabet Blanch, responsable de comunicació del RES Catalunya, “La primera pressa de contacte és molt positiva ja que l’acollida s’ha produït amb els braços oberts i, les empreses adherides, no han tingut cap inconvenient en començar a comprar-se mútuament amb RES. Val a dir que la xarxa RES és vigent per a tot el territori, és a dir, les empreses de figueres poden treballar amb les de Girona i, fins i tot, amb les belgues.”

Figueres és la segona capital catalana on s’implanta el RES i la seva proximitat amb Girona i la frontera francesa la situa en una zona comercial privilegiada.   

Recordem que el RES és una xarxa de petites i mitjanes empreses que treballen mútuament utilitzant una moneda complementària que té el mateix valor que l’€, el RES. A part de pertànyer dins d’una xarxa empresarial, el RES ofereix finançament a través de línies de crèdit sense préstecs als seus associats.

Recentment, a  més de la xarxa empresarial, també treballen per patrocinar amb RES als clubs esportius base de les comarques on hi té presència.

Amb més de 16 anys d’experiència a Bèlgica i després de consolidar-se a Girona,  el RES s’introdueix a Figueres amb la intenció d’incentivar i fer augmentar el volum de facturació a les empreses de la zona. A més, el RES també introdueix el particular que disposa de nombrosos beneficis per fer els seves compres amb RES.

Pots demanar-ne més informació a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o consultar el seu web per consultar el catàleg d’empreseswww.res.cat

 

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França