Últims
comerços
adherits
IniciNotíciesNotíciesEl RES al III Fòrum Parc UdG

El RES al III Fòrum Parc UdG

El dijous 7 de febrer es va celebrar el III Fòrum del Parc UdG a l’edifici Narcís Monturiol del mateix parc on s’hi presentava un nou mercat d’oportunitats tecnològiques.

La jornada va aplegar 50 projectes tecnològic que es volien donar a conèixer per buscar finançament, partners, socis o, simplement, volien donar-lo a conèixer als possibles usuaris finals.

Totes aquestes propostes es van englobar en quatre  grups de temàtiques diverses: Oportunitats tecnològiques en l’àmbit TIC-Media, Oportunitats tecnològiques en l’àmbit de les noves tecnologies de producció, materials, energia i medi ambient, Oportunitats tecnològiques en els àmbits de biotecnologia, alimentació i salut i per últim Oportunitats tecnològiques en els àmbits d’innovació, desenvolupament empresarial i ciències socials.

En aquest últim bloc va ser on es va presentar el RES de la mà d’en Peplluís de la Rosa, el director del RES. De la Rosa va explicar els beneficis que la moneda complementària pot tenir per a les empreses: línies de crèdit sense interès, nous clients, nous proveïdors o formar part d’un club de confiança entre d’altres.

Prop d’una cinquantena d’assistents van aprendre el funcionament de la xarxa RES i va ser convidats a ampliar-ne la informació i a fer-se’n membres.

Font: Emprenem en Xarxa - La Xarxa Ràdio Girona

Apart, el RES també va ser esmentat a la secció quinzenal de l’ ”Emprenem en Xarxa” que els nostres companys deLa Communitat fan a La Xarxa Ràdio. En aquesta ocasió, el convidat va ser en Marc Bigas, el director d’innovació del PCiT de la UdG, que va esmentar, com a projecte destacat el RES.

 

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França