Últims
comerços
adherits
IniciNotíciesNotíciesEl RES a la Fira de Mostres

El RES a la Fira de Mostres

Estem immersos en plenes Fires de Sant Narcís i el RES també s’ha vestit de festa!

Ja ho anunciàvem a la presentació oficial i ara ha arribat el moment, introduïm el particular regalant 100.000€RES en targetes de 25RES cadascun, comencem campanya de repartiment de targetes a la Fira de Mostres de Girona!

Els dos punts de recollida i d‘informació inicials on es varen començar a repartir les primeres targetes varen ser l’Hotel Llegendes de Girona i la botiga Cal Rei. I, ara, és el torn de la fira de Mostres!

La Fira es va inaugurar el passat dissabte 27 d’octubre i, des de llavors, s’han distribuït un total de 221 targetes que, sumades amb les dels altres dos punts de distribució, sumen un total de 685 targetes amb 25RES cadascuna; això suposa un total de 17.125€ repartits entre la població de Girona que serviran per promocionar i incentivar el comerç local.

Tot i així, ens trobem a l’equador de la fira de Mostres i, per tots aquells que encara no heu tingut la possibilitat d’anar a recollir la vostra targeta, encara teniu temps!

Pel que fa als comerços, aquests dies s’han signat un total de 15 contractes d’empreses de diversos sectors que han confiat amb el RES. Aquestes empreses són: Reformes Josep Serra (paleta), Fernàndez Advocat (advocat), Cafeteria La Xera, CQB CAT Airsoft Indoor (Airsoft Indoor), Mavett Bellesa i Salut (Perruqueria i estètica), Numa distribucions (distribució de cosmètica natural), LR Health & Beauty Systems (distribuïdora de cosmètica), Núria del Pozo (taxacions), Link (traduccions), Tintoreria el Sol, Ariadna Ferrer i Pumarola (Advocat), Advocat.cat i C2ARQ Construcció (construcció i reformes i Arquitecte i aperallador).

Recordem que tenim 4.000 targetes amb 25€RES per repartir aquestes Fires, i tu? Encara no tens la teva? Vine a veure’ns i emporta-te-la!

Amb RES, tots hi guanyem!

 

 

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França