Tret de sortida del RES, la teva targeta t’espera!

Aquest matí, des del RES Catalunya, s’han fet formacions a les persones encarregades de repartir part de les 10.000 targetes amb 25 RES cadascuna que es repartiran durant la campanya de Fires de Girona.

Com registrar la meva targeta? Com i on utilitzar la targeta del RES? Com es fan els pagaments? Com la puc tornar a carregar? Son algunes de les preguntes que els tres nous membres de l’equip respondran a tots aquells que estiguin interessats en adquirir una de les targetes del RES.

Si ets un dels interessats, has de saber que el repartiment de les targetes es farà a partir del 10 d’octubre i les peticions es faran a través de correu electrònic. Tot aquell que visqui i faci vida per Girona i vulgui d’una targeta RES amb 25 RES per gastar al comerç gironí només l’ha de demanar a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Un cop feta la petició, l’equip del RES es posarà en contacte amb la persona per derivar-la a un dels tres punts de recollida i informació de les targetes RES que seran els següents:

  • Cal Rei
  • Hotel Llegendes de Girona
  • Servei d’Esports de la Universitat de Girona

A part, per oferir un millor servei d’informació, el RES estarà present al Palau de Fires de Girona durant els dies de la Fira de Mostres 2012.

Ara, a Girona, paga amb RES i guanya més diners!

Lluís Blanch, Iago Buceta i Ester Hereu seran els encarregats d'informar i assessorar els consumidors que vulguin una targeta RES.