Últims
comerços
adherits

RESpir

Font: Empresarial Girona

L’emprenedoria és una necessitat latent dins la societat actual i les bases del futur teixit empresarial s’estan construint en aquests instants. És per això que, en aquests moments, és quan s’ha de confiar en el planter i quan les entitats han d’oferir facilitats i avantatges a tot aquell que decideixi emprendre o invertir en el seu negoci.

El RES dóna valor a la capacitat empresarial de la zona i per aquest motiu llança una línia d’ajuts i préstecs per a empreses i emprenedors sota el nom de RESpir.

La situació econòmica actual ha provocat que les entitats financeres hagin tancat l’aixeta del crèdit i, per no minorar la capacitat emprenedora de les empreses, el RES llança aquest producte financer per satisfer aquestes necessitats.

Amb els préstecs RESpir ajudem a les pimes, millorant la seva tresoreria, per què puguin comprar sense euros als membres de la xarxa RES on hi trobaran tot el què necessitin en les despeses corrents i inversions. Com que els bancs no fan préstecs a les pimes, aquests ajuts RES són un RESpir per la malferida tresoreria d’aquestes empreses i autònoms.

RESpir pretén proporcionar crèdit a totes aquestes empreses que volen o necessiten invertir en el seu negoci i, en aquest sentit, els ajuts RESpir t’ofereixen 3 tipus línies de crèdit:

  • Wellcome pack: 2.000 RES d’ajut bàsic per a l’emprenedor. Aquest tipus de línia s’ofereix a totes aquelles empreses que s’adhereixen a la xarxa
  • Ajut RESpir: 5.000 RES
  • Ajut RESpir+: 10.000 RES

 

Els ajuts RESpir ofereixen també nombrosos avantatges:

  • Potencia la tresoreria de la teva empresa.
  • És immediata i sense interessos.
  • Disposa de línia de crèdit fins a l'import que es necessita i es retorna a mesura que es reben ingressos. 
  • Permet fet front a pagament a compte o a entrades que animin als bancs a cofinançar la resta de la inversió. El RES es mulla per a tu i anima als banc s ainvertir. 
  • Es treballa amb membres de la xarxa RES, pimes i autònoms amb el millor tracte i servei del mercat.

Si vols que el teu negoci rebi informació sobre els péstecs RESpir pots adreçar-te a la direcció de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França