Últims
comerços
adherits
SAKATIA FAUNA EIXIMENIS
C/ EIXIMENIS 10 BX, GIRONA
972 22 50 40
[ Llar i Jardí ]
GRUP REFORMES INTEGRALS
AVDA. FARNERS 26, SANTA COLOMA DE FARNERS
650 23 36 62
[ Construcció ]
GRUP IMATICA
C/ JOAN ROCA I PINET 3, GIRONA
972 65 60 80
[ Serveis Professionals ]
DECORVALLES
CTRA. DE FIGUERES A ROSES KM.31, VILA-SACRA
972 67 62 00
[ Construcció ]
TASCA GALEGA ESCONXURO
C/ ANSELM CLAVÉ 24, GIRONA
972 42 65 35
[ Menjar i Beguda ]
LA COOPERATIVA DEL VEINAT
C/ MAJOR 78, SALT
972 23 43 36
[ Menjar i Beguda ]
CULTURAE MAGAZINE
AVENIDA LLUIS PERICOT 39 - 4 2, GIRONA
651 14 40 75
[ Mitjans i Comunicacions ]
INSIGNIA - RETOLACIO
CRTA BANYOLES 21, SANT JULIA DE RAMIS
972 17 24 74
[ Serveis Professionals ]
STUC PINTORS
CAMINO DE LES QUIXERES S/N, SALT
972 23 91 92
[ Construcció ]
DEL MORAL ADVOCADA
AV. SANT FRANCESC 20, 2N, GIRONA
611 43 86 81
[ Serveis Professionals ]
DEEM-ENGINYERS
C/ CAMPCARDOS 36-42 BX2, GIRONA
972 23 04 58
[ Construcció ]
RESTAURANT PIZZERIA BELLO
SANT RAIMON DE PENYAFORT 9, TOSSA DE MAR
972 34 08 65
[ Menjar i Beguda ]
BDBOSSES
C/ FEDERICO GARCIA LORCA 17, GIRONA
972 41 23 17
[ Serveis Professionals ]
IMJ NET
C/ EMILI GRAHIT 50, GIRONA
872 50 36 89
[ Serveis Professionals ]
RESTAURANT CAN TOSCA
MAS CAN TOSCA S/N, CANET D'ADRI
972 42 80 14
[ Menjar i Beguda ]
CAN BO DE PAU
PLACETA JULI GARRETA 1, SALT
972 23 85 48
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
AMB LES PERSONES
C/ EMILI GRAHIT 91 PCIT UDG P1-B5, GIRONA
872 02 90 81
[ Serveis Professionals ]
MINIS
C/ MIGDIA 8, GIRONA
972 90 76 64
[ Roba i Accessoris ]
CHEAP AND VIP
C/ MIGDIA 6, GIRONA
972 21 79 90
[ Roba i Accessoris ]
LMASFERRER DIST CARNS FRESQUES
C/ VICTOR CATALA 12 A, CALDES DE MALAVELLA
972 47 22 72
[ Menjar i Beguda ]
NotíciesEspai Entrevista

Espai Entrevista

Entrevistem El Bou Bru

Joan Sau de El Bou BruPer aquells que creguin que anar a fer una hamburguesa a El Bou Bru serà menjar un entrepà ràpid amb les mans com a qualsevol altre lloc, van molt equivocats. Per a emportar o per menjar a taula, amb ganivet i forquilla o amb les mans, amb pa o sense, de verdures, de pollastre, de porc o de vaca, acompanyada de vi o cervesa... Totes aquestes possibilitats són les que ofereix el Restaurant El Bou Bru d’Olot a l’hora de menjar-te l’hamburguesa, el seu plat estrella. Però aquells a qui no els vingui de gust una hamburguesa poden estar tranquils, ja que el restaurant ofereix la possibilitat de degustar molts altres plats, des d’un steak tartar a una sèpia a la planxa. Amb un producte de qualitat i una gran varietat d’aperitius i tapes, l’objectiu del restaurant es diferencia de la competència olotina, potenciant una especialitat diferent i innovadora.

Què oferiu en el restaurant?

El restaurant està especialitzat en l’hamburguesa, la qual és el nostre plat estrella. Tot i així també disposem d’un gran assortiment de tapes, entrants i segons plats. Tots els nostres productes són ecològics, tant les carns, com les salses, les guarnicions... Nosaltres comprem directament la vaca sencera al pagès, una vaca de raça bona que té aproximadament 2 anys i el nostre pagès s’encarrega de tot el procés per fer l’hamburguesa.

I per què hamburgueses?

Restaurants normals n’hi ha molts, i no volíem entrar en aquest joc de ser un més que ofereix el mateix tipus de cuina. Per això considerem que com a restaurant ens diferenciem per l’especialització en l’hamburguesa.

Una hamburguesa no necessàriament ha de ser un entrepà ràpid de menjar, és possible menjar-lo amb forquilla i ganivet i acompanyat d’una bona guarnició. Volem canviar el concepte d’hamburguesa entès com un producte de baixa qualitat. Només veient tot el procés que hi ha darrere de cada una d’elles es pot palpar la seva qualitat: matança de l’animal, tres setmanes de repòs a la nevera, poliment de la carn, trinxat, separació de les diferents peces, envasat al buit i congelació.

Així, com és la presentació d’una d’hamburguesa del Bou Bru?

Les nostres hamburgueses no són aquelles en què tots els ingredients estan a dins, sinó que cada plat arriba amb la carn d’hamburguesa i, separadament, la seva guarnició, la seva salsa, i el seu pa.  

L’hamburguesa es presenta com un plat combinat i és el client el que decideix com prefereix menjar-ho: com si fos un entrepà, o bé, cada part del plat per separat.

Què més oferiu a part d’hamburgueses?

Tot i que l’especialitat de la casa és l’hamburguesa, la carta ofereix una gran varietat de plats, ja siguin tapes, altres tipus de carns o peix. També tenim cada setmana un plat extra diferent, sempre depenent del mercat i del producte de temporada. A més, disposem de productes per a celíacs i per a vegetarians.

Quin és el tipus de client del Bou Bru?

El perfil de client del restaurant és el jovent, aquells que volen provar coses noves i diferents.

Per què et va agradar el RES?

Jo crec molt en el producte de proximitat, els productes que ofereix la gent que t’envolta. M’agrada perquè consisteix en potenciar la petita empresa.

Com veus el futur del RES aquí a Olot?

Potser costarà que aquesta iniciativa guanyi el mateix terreny aquí Olot que a Girona o a Figueres, perquè som molt tancats envers les coses noves, però considero que la iniciativa és molt bona i que estaria bé potenciar-la.

 

Entrevistem a Coffee Cafeteria

Montse Bufi de Coffee CafeteriaSi només de sentir l’aroma del cafè ja notes el seu gust o t’agrada que te’l portin amb un dibuix d’un somriure a l’escuma, la Cafeteria Coffee és el lloc per a tu. Taules àmplies amb còmodes butaques, secció de joguets pels més petits i frases divertides penjades a les parets és el que trobaràs en aquesta divertida cafeteria de Riudellots de la Selva.

Cafeteria ideal pels amants del cafè, del bon cafè, aquell fet amb amor i delicadesa, que, de tant en tant, et sorprèn amb algun petit detall.

Quan i com va començar el negoci?

La Cafeteria Coffee va obrir el dia 11 del 11 del 11. Em vaig quedar sense feina en tenir els nens i quan vaig voler reincorporar-me al món laboral em vaig trobar moltes dificultats. I tot va començar en detectar que en el poble faltava un espai on la gent es pogués reunir fent un bon cafè. Vam anar rumiant, fins que vam pensar que una cafeteria amb espais dedicats als més petits era una molt bona opció, ja que no n’hi havia cap en tot el poble.

Com ha sigut l’evolució?

Molt dura, perquè, tot i que tenim bastants clients, i cada vegada més, a causa de la crisi la gent va molt alerta amb el que gasta. La veritat és que vam obrir en mal moment, perquè no feia gaire que havia explotat la crisi, però ja ho teníem tot parlat i les ganes ja hi eren. El que sí que hem notat en els últims anys és que, a poc a poc, anem aconseguint un augment de la clientela.

Què oferiu als clients?

Aquí oferim tot el que està relacionat amb la cafeteria. Jo sóc “barista”, és a dir, xef de la cafeteria i, per tant, estem especialitzats en el cafè. Oferim un cafè de bona qualitat, molt ben treballat, amb detalls que marquen la diferència. El que sempre intentem és que cada cafè surti exactament igual, amb el mateix gust i amb la mateixa quantitat de cafè.

A part de l’especialització en el cafè, també poden escollir entre una gran varietat d’infusions, entrepans, brioixeria, pastisseria casolana, frappés, smothies, etc. 

Així que el nom de la cafeteria ve d’aquesta especialització amb el cafè?

Totalment. Som una cafeteria especialitzada en el cafè, un cafè que és fet delicadament, amb la màxima higiene possible. Des dels inicis del negoci que disposem del Punt Espresso, que és el reconeixement del bon cafè elaborat a partir d’unes pautes concretes. L’any 2011 va ser el primer any que el vam rebre i, a partir d’aleshores, cada any ens l’han atorgat. 

Què teniu pensat pel futur?

De cara al futur tenim la intenció d’acabar d’especialitzar-nos i formar-nos en la línia de cafeteria especialitzada, alhora que donar-nos a conèixer més en els pobles de l’entorn.

Què et va impulsar a formar part del RES?

Al RES hi vaig entrar fa uns dos anys i el que em va impulsar a formar-hi part va ser el fet de poder potenciar el petit comerç local. Amb el RES he aconseguit tenir clients habituals de cada dia i interactuar amb altres comerciants, tant en l’àmbit particular com en el comercial.

Jo dic que el RES vindria a ser la meva guardiola i, la veritat, és que no trobo inconvenients en com invertir els “resos”acumulats.

 

Més articles...

Pàgina 9 de 36

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França