Últims
comerços
adherits
GRUP REFORMES INTEGRALS
AVDA. FARNERS 26, SANTA COLOMA DE FARNERS
650 23 36 62
[ Construcció ]
GRUP IMATICA
C/ JOAN ROCA I PINET 3, GIRONA
972 65 60 80
[ Serveis Professionals ]
DECORVALLES
CTRA. DE FIGUERES A ROSES KM.31, VILA-SACRA
972 67 62 00
[ Construcció ]
TASCA GALEGA ESCONXURO
C/ ANSELM CLAVE 22 BXS, GIRONA
972 42 65 35
[ Menjar i Beguda ]
LA COOPERATIVA DEL VEINAT
C/ MAJOR 78, SALT
972 23 43 36
[ Menjar i Beguda ]
CULTURAE MAGAZINE
AVENIDA LLUIS PERICOT 39 - 4 2, GIRONA
651 14 40 75
[ Mitjans i Comunicacions ]
INSIGNIA - RETOLACIO
CRTA BANYOLES 21, SANT JULIA DE RAMIS
972 17 24 74
[ Serveis Professionals ]
STUC PINTORS
CAMINO DE LES QUIXERES S/N, SALT
972 23 91 92
[ Construcció ]
DEL MORAL ADVOCADA
AV. SANT FRANCESC 20, 2N, GIRONA
611 43 86 81
[ Serveis Professionals ]
DEEM-ENGINYERS
C/ CAMPCARDOS 36-42 BX2, GIRONA
972 23 04 58
[ Construcció ]
RESTAURANT PIZZERIA BELLO
SANT RAIMON DE PENYAFORT 9, TOSSA DE MAR
972 34 08 65
[ Menjar i Beguda ]
BDBOSSES
C/ FEDERICO GARCIA LORCA 17, GIRONA
972 41 23 17
[ Serveis Professionals ]
IMJ NET
C/ EMILI GRAHIT 50, GIRONA
872 50 36 89
[ Serveis Professionals ]
RESTAURANT CAN TOSCA
MAS CAN TOSCA S/N, CANET D'ADRI
972 42 80 14
[ Menjar i Beguda ]
CAN BO DE PAU
PLACETA JULI GARRETA 1, SALT
972 23 85 48
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
AMB LES PERSONES
C/ EMILI GRAHIT 91 PCIT UDG P1-B5, GIRONA
872 02 90 81
[ Serveis Professionals ]
MINIS
C/ MIGDIA 8, GIRONA
972 90 76 64
[ Roba i Accessoris ]
CHEAP AND VIP
C/ MIGDIA 6, GIRONA
972 21 79 90
[ Roba i Accessoris ]
LA CASETA
C/ MIGUEL DE CERVANTES 32, GIRONA
619 64 49 70
[ Associacions i Fundacions ]
CASA FLAMENCA DE GRANADA
CALLE NARDOS 12 A, CULLAR VEGA
655 164 795
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
NotíciesEspai Entrevista

Espai Entrevista

Entrevistem a l'Acadèmia Paco Morgado

Durant els 25 anys d’experiència de l’Acadèmia Paco Morgado, les classes que s’hi ofereixen han anat en augment arribant en el dia d’avui en què compta amb una gran varietat de diferents matèries, totes elles relacionades amb el món del dibuix i la pintura. Així que, el que en un primer moment eren només classes de dibuix i pintura, en els últims anys s’hi ha afegit l’aerografia, el còmic, el disseny gràfic i l’art digital (la il·lustració, el dibuix i la pintura mitjançant eines i tècniques informàtiques). És una acadèmia on hi ha alumnes de totes les edats, des dels més petits de 4 anys, fins als més grans de 70, i està situada al centre de la localitat de Salt.

Quines són les classes que oferiu a l’acadèmia?

Per una banda, toquem tot el tema del dibuix (carbó, grafit, llapis de colors), la pintura (pastel, tècnica seca, aquarel·la, acrílic, oli), i d’altra banda, com a tècniques complementàries o especialitats més diferents, oferim també als nostres alumnes classes d’aerografia, còmic, etc.

A l’acadèmia comptem amb una bona varietat de cursos de duració escolar, que inicien cap al setembre i s’allarguen fins al juny, però també oferim altres cursos més específics temporals, a més del casal d’estiu per la mainada, on es duen a terme activitats manuals de tot tipus, amb fang, cartolines...

Així, en què consisteix exactament l’art digital?

Fa poc que hem començat a introduir aquesta nova línia especialitzada en l’art digital, la qual engloba el disseny de diferents personatges  i la creació de mons fantàstics per a videojocs o il·lustració, etc. I dins d’aquesta mateixa vessant també oferim la possibilitat del còmic digital.

Quin és el vostre valor afegit?

Segurament, el que ens fa singulars és la dinàmica de classe, és a dir, la metodologia que es segueix didàcticament, a més, sobretot, del tracte personal que tenim amb cada un dels nostres alumnes.

Quan fa que sou del RES i com valores l’experiència fins avui?

Aproximadament fa uns 3 o 4 anys que formem part del RES.

La veritat és que encara no tinc establert l’automatisme de recórrer al RES. Ho he fet servir de tant en tant però sincerament no ho he promocionat a favor meu ni l’he usat gaire en l’àmbit personal. El fet de no haver-ho fet és per falta de temps. Sé que és una cosa que haig d’anar interioritzant per tal de mentalitzar-me i agafar-ne el ritme, però de vegades, anem tots tant de bòlit que costa parar-nos a pensar en aquestes coses.

 

Què et va atraure del RES?

El simple fet de ser una alternativa al sistema establert ja em va agradar. Vaig pensar que el RES era una bona iniciativa si se centrava en els beneficis de la gent del poble i no en el gran sistema que tenim actualment.

Tens molts clients que vénen del RES?

Aquest any, per exemple, tinc dos clients que em paguen amb RES, i la veritat és que en faig una valoració molt positiva.

Què poden trobar els comerços del RES a l’Acadèmia Paco Morgado?

Aquí poden venir i trobaran les quotes dels diferents cursos acadèmics (els de setembre a juny) al 50% RES i la resta de cursos específics, sobretot els d’art digital, es pot parlar el tema del percentatge en RES.

Entrevistem a Perruqueria Els Químics

Perruqueria Els QuímicsUna perruqueria de proximitat, familiar, de qualitat i de preu raonable, que et permet arreglar-te el cabell quan  et ve de gust i no només quan la teva butxaca ho permet. A partir d’aquesta ideologia i manera de fer, la Margarita i en Gerard tiren endavant des del 2004, ampliant la seva oferta de servei,  el qual sempre  va de la mà dels productes naturals i ecològics del mercat.

Quan fa que és obert el negoci?

Fa 10 anys que estem en aquest barri. En un principi, durant tres anys, vam estar en un altre local molt més petit i després vam decidir fer el trasllat al local actual. La nostra intenció era crear un negoci totalment obert i a l’abast de tothom, amb un públic familiar, assequible i, per tant, poder oferir als clients la possibilitat d’anar sovint a la perruqueria.

Com us definiríeu?

Som una perruqueria adreçada a un públic molt ampli, ja siguin adults i gent gran que coneixem del barri com nens petits que s’ho passen d’allò més bé en el nostre espai infantil. Ens agrada establir un tracte personalitzat i de confiança amb el client, oferint-li comoditat des que creua la porta.

Quins serveis oferiu?

Nosaltres tenim tant perruqueria com estètica i ens hem especialitzat també en tot el tema de problemes capil·lars, trastorns de la pell, perruques... Tots els nostres serveis els realitzem amb la millor oferta de productes de qualitat i ecològics.

Com vau fer el pas de formar part del RES?

Vam ser dels primers comerços a tenir RES. Quan ens vau oferir formar-ne part ja n’havíem sentit a parlar i ens va semblar que adherir-nos-hi era un bon pas per potenciar el comerç de proximitat. El RES va encaixar ràpidament a la nostra forma de treballar pel fet d’allunyar-se de les grans superfícies i posar l’atenció en el comerç de barri, el que permet una relació de “de tu a tu”. Gràcies al RES hem conegut molts clients nous que han passat a formar part de la nostra xarxa.

Per a quin tipus de serveis utilitzeu el RES?

Nosaltres tendim a invertir els RES en “extres”, és a dir, coses que normalment no gastaríem, ja sigui sortir a sopar fora, vacances, regals... O bé, l’utilitzem com un mètode d’estalvi, com el nostre raconet.

Què diries a una empresa per passar a formar part del RES?

Que s’animi, ja que un cop ets dins la xarxa del RES, et vas coneixent més amb els altres negocis i és una forma diferent d’ampliar contactes i, fins i tot, amistats. Està bé això d’anar a un comerç i intercanviar sensacions sobre l’experiència de cadascú en el RES, per assabentar-te de quina manera hi treuen partit els altres. Alhora, el RES aconsegueix portar-te a llocs i comerços en concret que potser mai hauries anat, de la mateixa manera que clients que no coneixies anteriorment contacten amb tu pel simple fet de disposar de la moneda.

Com us ha beneficiat fins ara el RES?

Aquesta iniciativa ens beneficia en el fet que quan una persona ens paga en RES, no mira tan prim a l’hora de gastar, de manera que pagant al 100% s’animen, per exemple, a endur-se un xampú o algun producte que segurament no pagarien amb euros. Nosaltres som partidaris d’estar sempre al 100%, ja que veiem que el 50%, de vegades, no acaba de convèncer.

Més articles...

Pàgina 1 de 36

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França