Últims
comerços
adherits
GRUP REFORMES INTEGRALS
AVDA. FARNERS 26, SANTA COLOMA DE FARNERS
650 23 36 62
[ Construcció ]
GRUP IMATICA
C/ JOAN ROCA I PINET 3, GIRONA
972 65 60 80
[ Serveis Professionals ]
DECORVALLES
CTRA. DE FIGUERES A ROSES KM.31, VILA-SACRA
972 67 62 00
[ Construcció ]
TASCA GALEGA ESCONXURO
C/ ANSELM CLAVE 22 BXS, GIRONA
972 42 65 35
[ Menjar i Beguda ]
LA COOPERATIVA DEL VEINAT
C/ MAJOR 78, SALT
972 23 43 36
[ Menjar i Beguda ]
CULTURAE MAGAZINE
AVENIDA LLUIS PERICOT 39 - 4 2, GIRONA
651 14 40 75
[ Mitjans i Comunicacions ]
INSIGNIA - RETOLACIO
CRTA BANYOLES 21, SANT JULIA DE RAMIS
972 17 24 74
[ Serveis Professionals ]
STUC PINTORS
CAMINO DE LES QUIXERES S/N, SALT
972 23 91 92
[ Construcció ]
DEL MORAL ADVOCADA
AV. SANT FRANCESC 20, 2N, GIRONA
611 43 86 81
[ Serveis Professionals ]
DEEM-ENGINYERS
C/ CAMPCARDOS 36-42 BX2, GIRONA
972 23 04 58
[ Construcció ]
RESTAURANT PIZZERIA BELLO
SANT RAIMON DE PENYAFORT 9, TOSSA DE MAR
972 34 08 65
[ Menjar i Beguda ]
BDBOSSES
C/ FEDERICO GARCIA LORCA 17, GIRONA
972 41 23 17
[ Serveis Professionals ]
IMJ NET
C/ EMILI GRAHIT 50, GIRONA
872 50 36 89
[ Serveis Professionals ]
RESTAURANT CAN TOSCA
MAS CAN TOSCA S/N, CANET D'ADRI
972 42 80 14
[ Menjar i Beguda ]
CAN BO DE PAU
PLACETA JULI GARRETA 1, SALT
972 23 85 48
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
AMB LES PERSONES
C/ EMILI GRAHIT 91 PCIT UDG P1-B5, GIRONA
872 02 90 81
[ Serveis Professionals ]
MINIS
C/ MIGDIA 8, GIRONA
972 90 76 64
[ Roba i Accessoris ]
CHEAP AND VIP
C/ MIGDIA 6, GIRONA
972 21 79 90
[ Roba i Accessoris ]
LA CASETA
C/ MIGUEL DE CERVANTES 32, GIRONA
619 64 49 70
[ Associacions i Fundacions ]
CASA FLAMENCA DE GRANADA
CALLE NARDOS 12 A, CULLAR VEGA
655 164 795
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a Unitat Química

Entrevistem a Unitat Química

Unitat QuímicaCaracteritzats per la unitat de grup, tal com el seu nom indica, i especialitzats en bugaderia i rentavaixelles, Unitat Química és una empresa situada a Santa Coloma de Farners que treballa amb il·lusió i esforç per aconseguir un vincle eficient amb els seus clients.

Quan neix Unitat Química i amb quin objectiu?

Unitat Química va néixer fa uns 25 anys aproximadament, després de detectar que en el sector de sistemes d’higiene hi havia algunes mancances. Així sorgeix un nou tipus d’empresa preparada per poder cobrir buits dintre del camp de la higiene professional, amb la intenció d’oferir un servei d’assessorament a part del de venda. Nosaltres partim de la base que el client no és un expert de la matèria i, per tant, que un assessorament sempre li serà de gran ajuda. És per això que per a la majoria dels nostres serveis oferim un seguit de protocols d’higiene, fitxes tècniques, cursos de formació, etc.

Va notar Unitat Química les conseqüències de la crisi?

Els tres mesos abans del començament de la crisi vam notar una forta baixada de la facturació, però a partir d’aleshores, la gent mirava de reduir costos, i per tant, a nosaltres indirectament també ens va afavorir aportant-nos clients que buscaven un producte de qualitat a un preu assequible. I així, encara que sembli estrany, podem dir que la crisi ens ha permès una forta ampliació de mercat. Amb el temps, l’empresa ha anat canviant per adaptar-se a les actualitzacions i novetats i així poder estar a l’avantguarda.

Amb quins serveis compteu?

Els nostres serveis i productes abasten tot el que entenem per neteja, ja sigui productes per bugaderia, rentavaixelles, neteja de superfícies, neteja especialitzada...

Quina és la filosofia de l’empresa a l’hora de treballar?

Som una empresa de 20 treballadors, on la unitat de grup, tal com el seu nom indica, és el seu punt més fort. Sempre intentem allunyar-nos de l’individualisme i apostem pel treball conjunt en equip. De cara al client, intentem mantenir un vincle pròxim, per aportar-li la màxima confiança i rendibilitat.

Quin és el perfil del vostre client?

Tenim la sort de poder abastar clients grans i petits, és a dir, des de la cadena hotelera fins al petit bar o cafè de poble. El fet és que estem venent des d’una simple bossa de samarreta del supermercat, a productes especialitzats com és la neteja industrial. I l’avantatge és poder estar a tots els sectors, ja siguin institucions públiques, privades, ajuntaments i el sector industrial en general.

Com veieu el futur d’Unitat Química?

La perspectiva és especialitzar-nos més en el sector, ja que cada vegada ens trobem un client més exigent. El que intentarem de cara al futur és donar a conèixer els productes més innovadors el més ràpid possible. A més, també estem duent a terme una moderada expansió, tenint en compte les possibilitats que tenim com a empresa i oferint sempre un servei òptim.

Com definiries el RES?

El RES el definiria com un intercanvi d’ajudes que et permet arribar a un conjunt més gran de clients que disposen també d’aquesta moneda. Jo crec que idees innovadores com aquesta són les que funcionaran en un futur. Així que després de conèixer-ho no vam dubtar en adherir-nos a una comunitat que ens pogués ajudar a donar una facilitat a un altre tipus de comerç.

Us heu acostumat a utilitzar-ho? 

Precisament ara fa poc que ens hem posat en marxa a recopilar tota l’oferta de clients que disposen de RES. Com que som una empresa que ens podem moure a l’hora de vendre, i el RES està tant a Girona, Olot com Figueres, volem intentar oferir els nostres serveis a aquests clients a través del RES. I la veritat és que la gent posa molta predisposició en el moment que proposes utilitzar la moneda. La idea és fer saber als altres comerços que estem al RES i augmentar la comunitat per poder-nos distingir de la resta.

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França