Últims
comerços
adherits
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a Girolex

Entrevistem a Girolex

GirolexGirolex és un despatx d’advocats, assessors i mediadors de Girona que destaca per estar compost d’un equip de professionals joves i madurs. Això crea una sinergia que dóna com a resultat un equip de treball amb vocació, contínua formació, compromís, tracte proper, sinceritat i una actualització constant de les dades i informació de cada client.

El despatx està situat ben bé a peu de carrer, cosa que el facilita establir un tracte pròxim amb els seus clients.

Amb les idees molt clares, els professionals del despatx miren cap al futur amb la intenció de muntar una cooperativa jurídica, al mateix temps que volen continuar especialitzant-se en les diferents branques del dret per donar el millor servei als seus clients.

Com i quan sorgeix Girolex?

El 2010 ens vam unir uns companys de l’Escola de Pràctica Jurídica d’aquí Girona i vam decidir muntar Girolex. En aquells moments érem quatre persones i el 2013 vam reorganitzar el grup professional amb l’objectiu de, en un futur, formar una cooperativa jurídica.

Aactualment som tres “socis” (entre cometes perquè som una societat d’autònoms) i Girolex és el nostre nom comercial.

Què diferencia Girolex dels altres despatxos d’advocats de la zona?

La nostra intenció sempre s’ha basat a ser un despatx amb un tret distint: el tracte proper, per això estem situats a peu de carrer, molt més a l’abast dels clients. La nostra evolució ve marcada pel canvi de localització, per l’ampliació del grup professional i, sobretot, per derivar els nostres serveis cap a un treball més cooperatiu. Actualment també oferim un servei conegut amb el nom de coworking, que va adreçat a recentment llicenciats en dret que vulguin compartir el nostre espai de treball a canvi de rebre coneixement i experiència. De fet, no tanquem mai les portes a ampliar el nostre grup de professionals per tal de crear sinergies professionals entre nosaltres.

I quin mètode seguiu per decidir qui formarà part de Girolex?

Ens agrada fixar-nos en la metodologia de treball dels nostres companys i col·laboradors, de manera que sempre que considerem que una persona correspon al perfil del despatx, li oferim la possibilitat de passar a formar-ne part, com a autònom.

Quins valors defineixen la vostra forma de treballar?

Com a professionals ens agrada destacar per la vocació, la contínua formació, el compromís, el tracte proper, la sinceritat i una actualització constant de les dades i informació de cada client. A més, en el despatx es fusiona la maduresa amb la joventut, donant lloc a unes dinàmiques caracteritzades pel bon ambient de treball i la motivació per la nostra feina.

Què busca el client de Girolex?

El nostre client busca qualitat en el servei, proximitat i preus assequibles. Ens basem en la filosofia de mantenir un mateix tracte per a tots els clients, sense tenir en compte si és d’ofici o un client privat. Tot i així, en tot moment intentem emmotllar-nos, al màxim possible, a l’economia de cada persona.

Quins serveis oferiu?

Oferim un servei integral de totes les branques, ja que la gran majoria de nosaltres estem especialitzats en diverses matèries i, per tant, ens complementem perfectament. Cal dir que des dels inicis, cadascú de nosaltres s’ha format a partir del torn d’ofici, que és un servei pels que no tenen suficients recursos per pagar un advocat i que després de demanar justícia gratuïta, els hi assignen un advocat d’ofici. També, actualment oferim el servei de mediació.

Com us vau assabentar de la iniciativa del RES?

Fa uns tres mesos que ens vam assabentar de l’existència del RES i, després de fullejar la revista i consultar els comerços adherits, us vam trucar per sol·licitar més informació. La idea ens va semblar innovadora i potent i, per això, vam decidir formar-ne part. De moment, encara no hem trobat amb cap client que ens hagi pagat amb RES, ja que segurament ens falta més visibilitat i donar-nos a conèixer entre els altres comerços.

Què us va interessar del RES?

Creiem que el RES s’escau molt a la nostra filosofia com a “empresa”, ja que estem acostumats a adaptar-nos sempre als recursos que tenen els nostres clients i, de fet, el RES és una cosa semblant. És la via per participar en el comerç local i facilitar la forma de pagament.

 

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França