Últims
comerços
adherits
GRUP REFORMES INTEGRALS
AVDA. FARNERS 26, SANTA COLOMA DE FARNERS
650 23 36 62
[ Construcció ]
GRUP IMATICA
C/ JOAN ROCA I PINET 3, GIRONA
972 65 60 80
[ Serveis Professionals ]
DECORVALLES
CTRA. DE FIGUERES A ROSES KM.31, VILA-SACRA
972 67 62 00
[ Construcció ]
TASCA GALEGA ESCONXURO
C/ ANSELM CLAVE 22 BXS, GIRONA
972 42 65 35
[ Menjar i Beguda ]
LA COOPERATIVA DEL VEINAT
C/ MAJOR 78, SALT
972 23 43 36
[ Menjar i Beguda ]
CULTURAE MAGAZINE
AVENIDA LLUIS PERICOT 39 - 4 2, GIRONA
651 14 40 75
[ Mitjans i Comunicacions ]
INSIGNIA - RETOLACIO
CRTA BANYOLES 21, SANT JULIA DE RAMIS
972 17 24 74
[ Serveis Professionals ]
STUC PINTORS
CAMINO DE LES QUIXERES S/N, SALT
972 23 91 92
[ Construcció ]
DEL MORAL ADVOCADA
AV. SANT FRANCESC 20, 2N, GIRONA
611 43 86 81
[ Serveis Professionals ]
DEEM-ENGINYERS
C/ CAMPCARDOS 36-42 BX2, GIRONA
972 23 04 58
[ Construcció ]
RESTAURANT PIZZERIA BELLO
SANT RAIMON DE PENYAFORT 9, TOSSA DE MAR
972 34 08 65
[ Menjar i Beguda ]
BDBOSSES
C/ FEDERICO GARCIA LORCA 17, GIRONA
972 41 23 17
[ Serveis Professionals ]
IMJ NET
C/ EMILI GRAHIT 50, GIRONA
872 50 36 89
[ Serveis Professionals ]
RESTAURANT CAN TOSCA
MAS CAN TOSCA S/N, CANET D'ADRI
972 42 80 14
[ Menjar i Beguda ]
CAN BO DE PAU
PLACETA JULI GARRETA 1, SALT
972 23 85 48
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
AMB LES PERSONES
C/ EMILI GRAHIT 91 PCIT UDG P1-B5, GIRONA
872 02 90 81
[ Serveis Professionals ]
MINIS
C/ MIGDIA 8, GIRONA
972 90 76 64
[ Roba i Accessoris ]
CHEAP AND VIP
C/ MIGDIA 6, GIRONA
972 21 79 90
[ Roba i Accessoris ]
LA CASETA
C/ MIGUEL DE CERVANTES 32, GIRONA
619 64 49 70
[ Associacions i Fundacions ]
CASA FLAMENCA DE GRANADA
CALLE NARDOS 12 A, CULLAR VEGA
655 164 795
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a C2ARQ

Entrevistem a C2ARQ

 C2ARQUn projecte d’un amic va ser el motiu pel qual els dos socis de C2ARQ van decidir tirar endavant aquesta empresa que es fa un lloc en el sector de la construcció l’any 2007, en ple inici de la crisi del nostre país. Són arquitectes, aparelladors, assessors i constructors, de manera que poden oferir un servei totalment complet i acabat, al mateix temps que no descarten poder cobrir només una fase del procés de construcció. Amb la certesa de que la bioconstrucció és el futur, estan tirant endavant un projecte que se centra en una nova forma de pensar, de construir, d’edificar, de socialitzar, de relacionar i d’habitar.

Quins serveis ofereix C2AQR?

Per una banda, comptem amb serveis relacionats amb la feina d’arquitecte, aparellador i gestió d’obres, i d’altra banda, en la construcció. Així que intentem abastar tot un ventall molt ampli de diversos serveis, ja siguin reformes, bioconstrucció, ampliacions, etc.

Davant un món com el de la construcció, el qual presenta unes certes dificultats, nosaltres oferim la seguretat de tractar el producte en qüestió amb la màxima cura possible, oferint un servei des de l’inici fins al final.

Quin és el tret diferenciador de la vostra empresa?

El tret diferenciador és el tracte personalitzat i proper que sempre busquem amb el client, formant un equip de treball i involucrant-nos com una eina més del projecte.

Intentem transmetre i mostrar al client totes les opcions que hi ha per tal que després sigui ell mateix el que esculli què prefereix, sempre aconsellant-lo i donant-li a conèixer la millor opció des del nostre punt de vista professional. A més, volem tenir la seguretat que el projecte d’un client sigui totalment seu i personalitzat.

Quin és el vostre client majoritari?

Tenim clients de tot tipus. No rebutgem a cap tipus de client, des del comercial que vol construir una nau o botiga, fins a una persona que necessiti un plat de dutxa de casa seva.

Quins plans de futur teniu?

La idea és tirar cap al camp de la bioconstrucció no perquè es tracti d’una moda, sinó pel simple fet que hi creiem plenament.

La nostra societat ha passat una crisi molt forta per culpa d’un enorme consumisme on tot estava permès i, a causa d’això, ara ens toca tornar a fer un pas enrere per poder seguir endavant. És a dir, volem tirar endavant una construcció que redueixi el consum d’energia aprofitant els recursos naturals al nostre abast. Així que, estem en procés d’obrir Lav (Laboratori d’Arquitectura i Vida), la nova marca que abastarà tota la part de la bioconstrucció, i a través de la qual col·laborarem amb Dynamis. És una iniciativa que vol acabar amb la idea que l’únic que importa de la casa és la seva forma, per passar a potenciar la seva part interior. 

Quins beneficis té aquesta innovadora idea d’arquitectura?

La gent no té consciència dels grans avantatges d’aquest tipus de construcció i tenint en compte que el més important és la salut de les persones, tots sabem que no és el mateix viure en una casa plena de tòxics, que en una casa que transpira. A part de tot el tema de la bioconstrucció, també intentem buscar noves formes d’arquitectura amb l’objectiu de reunificar la família. Això es duu a terme construint uns espais concrets que estimulin el contacte i la comunicació entre els diferents membres, per exemple, forçant alguns passos per determinats llocs de la casa. D’aquesta manera es vol retrocedir a la idea d’unitat i familiaritat que s’havia tingut temps enrere i que sembla que cada cop s’està perdent més.

 Què us va atraure del RES?

Fa tres anys que formem part del RES i ens va agradar des d’un principi, ja que la nostra filosofia se centra en els mercats locals. Nosaltres ens allunyem dels industrials que no estan a la nostra província i que ens requereixen despesa energètica de transport, en lloc d’això, apostem pel comerç local.

Vam veure que el RES era una oportunitat per qui en forma part pel fet que es crea una xarxa de proximitat al seu voltant. Al parlar de RES, dóna la sensació que estem davant d’un intercanvi de serveis i això ens va agradar.

  

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França