Últims
comerços
adherits
GRUP REFORMES INTEGRALS
AVDA. FARNERS 26, SANTA COLOMA DE FARNERS
650 23 36 62
[ Construcció ]
GRUP IMATICA
C/ JOAN ROCA I PINET 3, GIRONA
972 65 60 80
[ Serveis Professionals ]
DECORVALLES
CTRA. DE FIGUERES A ROSES KM.31, VILA-SACRA
972 67 62 00
[ Construcció ]
TASCA GALEGA ESCONXURO
C/ ANSELM CLAVE 22 BXS, GIRONA
972 42 65 35
[ Menjar i Beguda ]
LA COOPERATIVA DEL VEINAT
C/ MAJOR 78, SALT
972 23 43 36
[ Menjar i Beguda ]
CULTURAE MAGAZINE
AVENIDA LLUIS PERICOT 39 - 4 2, GIRONA
651 14 40 75
[ Mitjans i Comunicacions ]
INSIGNIA - RETOLACIO
CRTA BANYOLES 21, SANT JULIA DE RAMIS
972 17 24 74
[ Serveis Professionals ]
STUC PINTORS
CAMINO DE LES QUIXERES S/N, SALT
972 23 91 92
[ Construcció ]
DEL MORAL ADVOCADA
AV. SANT FRANCESC 20, 2N, GIRONA
611 43 86 81
[ Serveis Professionals ]
DEEM-ENGINYERS
C/ CAMPCARDOS 36-42 BX2, GIRONA
972 23 04 58
[ Construcció ]
RESTAURANT PIZZERIA BELLO
SANT RAIMON DE PENYAFORT 9, TOSSA DE MAR
972 34 08 65
[ Menjar i Beguda ]
BDBOSSES
C/ FEDERICO GARCIA LORCA 17, GIRONA
972 41 23 17
[ Serveis Professionals ]
IMJ NET
C/ EMILI GRAHIT 50, GIRONA
872 50 36 89
[ Serveis Professionals ]
RESTAURANT CAN TOSCA
MAS CAN TOSCA S/N, CANET D'ADRI
972 42 80 14
[ Menjar i Beguda ]
CAN BO DE PAU
PLACETA JULI GARRETA 1, SALT
972 23 85 48
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
AMB LES PERSONES
C/ EMILI GRAHIT 91 PCIT UDG P1-B5, GIRONA
872 02 90 81
[ Serveis Professionals ]
MINIS
C/ MIGDIA 8, GIRONA
972 90 76 64
[ Roba i Accessoris ]
CHEAP AND VIP
C/ MIGDIA 6, GIRONA
972 21 79 90
[ Roba i Accessoris ]
LA CASETA
C/ MIGUEL DE CERVANTES 32, GIRONA
619 64 49 70
[ Associacions i Fundacions ]
CASA FLAMENCA DE GRANADA
CALLE NARDOS 12 A, CULLAR VEGA
655 164 795
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a Kamaleeon. Estudi de disseny i fotografia

Entrevistem a Kamaleeon. Estudi de disseny i fotografia

Marc Calleja de KamaleeonEn Marc és un dissenyador gràfic aficionat a la fotografia que, des del 2009, ha tirat endavant, sol o acompanyat, l’empresa de disseny, fotografia i pàgines web anomenada “Kamaleeon”. El nom de l’empresa és fruit de la seva pròpia filosofia, la qual se centra en la capacitat d’adaptació envers les necessitats del client.

A més, en Marc sí que demostra haver entès a la perfecció en què consisteix la moneda RES, i és que assegura que per a la seva empresa, el RES ha sigut el millor comercial. Sempre que veu que té RES acumulats, entra a la pàgina web del RES i es posa a investigar els nous negocis que s’hi han adherit.

Com neix Kamaleeon?

Vaig començar jo sol a l’any 2009 com a dissenyador gràfic, en un principi treballant des de casa i fent petits projectes i, de mica en mica, l’empresa va anar creixent. En alguns moments hem sigut dos, d’altres he tornat a estar jo sol i, actualment, som quatre persones. El que fem, bàsicament, és tot el que està relacionat amb el disseny gràfic, però sempre treballant la imatge gràfica des del començament, és a dir, creant el logotip i la imatge gràfica. A part del disseny gràfic, també toquem el tema de les pàgines web i la fotografia, aquesta darrera molt important en els últims mesos, ja que s’ha convertit més o menys en el 50% de la totalitat dels projectes que duem a terme. Projectes fotogràfics en l’àmbit particular amb reportatges de casaments, festes o books personals i, empresarialment, amb tours virtuals a través de Google Business View, que és un certificat de Google que assegura que podem fer aquests tours virtuals de 360 graus a l’estil Street View. I, en l’àmbit de la publicitat, inclús ens contracten altres agències de disseny que ens contracten la fotografia.

Quin és el vostre valor afegit com a empresa de disseny?

En primer lloc, nosaltres no intentem “vendre fum”. És a dir, només proposem i oferim serveis que poden ser necessaris i de gran ajuda pel client. En segon lloc, no disposem de tarifes fixes perquè cada projecte és un món i els preus sempre van en funció del projecte en qüestió. I per últim, considerem que el client forma part de l’equip de treball, ja que és ell qui ens aporta tots els coneixements sobre el sector de la seva empresa, cosa que ens ajuda a fer un bon estudi de l’empresa i a trobar un disseny i una funcionalitat amb l’èxit assegurat.

Com veus el futur de Kamaleeon?

Volem créixer “una mica” perquè volem evolucionar i millorar, però no volem arribar a ser una gran empresa, ja que la nostra filosofia sempre ha sigut la de treballar per a petits negocis tenint controlat el que fem. Quan ets una gran empresa que tens 20 o 30 projectes diferents cada mes, és molt fàcil que se t’escapin coses, que no puguis estar 100% pendent d’ells, i això és el que volem evitar. A nosaltres ens agrada treballar des de la proximitat amb el nostre client, és la nostra metodologia de treball.

Quan fa que formeu part del RES i per quin motiu us hi vau adherir?

Fa dos anys i mig que som del RES. El que principalment ens va cridar l’atenció del RES va ser el fet de poder generar moviment i poder guanyar clients. Hem fet diversos clients nous, amb els quals després hi ha hagut continuïtat, gràcies al RES. Crec que molts dels membres del RES coincidim en pensar que és més fàcil fer entrar RES que no pas fer-los sortir. És a dir, el RES és una moneda que costa una mica de gastar (sobretot en un principi) però que és fàcil de guanyar, per tant, la cosa queda equilibrada.

Per a què l’utilitzes?

El 95% del RES l’utilitzo en l’àmbit particular, ja que moltes de les despeses que jo tinc a l’empresa no les puc comprar amb RES. Però, en canvi, en l’àmbit particular ho utilitzo molt i no em costa gens. Crec que molts altres membres del RES estan massa capficats en utilitzar la moneda a nivell d’empresa, quan en realitat trobaran moltes més opcions i varietat si la fan servir particularment. Aconsello entendre bé el funcionament de la moneda per poder trobar-hi la gràcia. El RES hauria de ser entès com un joc on s’ha de participar i jugar. Jo, a l’hora de fer un regal, vaig a la pàgina web del RES i miro les opcions que tinc per gastar-me els RES acumulats. L’última vegada, per exemple, a través del RES vaig regalar un massatge a Aira Estètica.

I pel que fa a les comissions del RES, jo no les trobo excessives, perquè jo a l’empresa he arribat a tenir molts comercials i mai han sigut tan beneficiosos com el RES.

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França