Últims
comerços
adherits
GRUP REFORMES INTEGRALS
AVDA. FARNERS 26, SANTA COLOMA DE FARNERS
650 23 36 62
[ Construcció ]
GRUP IMATICA
C/ JOAN ROCA I PINET 3, GIRONA
972 65 60 80
[ Serveis Professionals ]
DECORVALLES
CTRA. DE FIGUERES A ROSES KM.31, VILA-SACRA
972 67 62 00
[ Construcció ]
TASCA GALEGA ESCONXURO
C/ ANSELM CLAVE 22 BXS, GIRONA
972 42 65 35
[ Menjar i Beguda ]
LA COOPERATIVA DEL VEINAT
C/ MAJOR 78, SALT
972 23 43 36
[ Menjar i Beguda ]
CULTURAE MAGAZINE
AVENIDA LLUIS PERICOT 39 - 4 2, GIRONA
651 14 40 75
[ Mitjans i Comunicacions ]
INSIGNIA - RETOLACIO
CRTA BANYOLES 21, SANT JULIA DE RAMIS
972 17 24 74
[ Serveis Professionals ]
STUC PINTORS
CAMINO DE LES QUIXERES S/N, SALT
972 23 91 92
[ Construcció ]
DEL MORAL ADVOCADA
AV. SANT FRANCESC 20, 2N, GIRONA
611 43 86 81
[ Serveis Professionals ]
DEEM-ENGINYERS
C/ CAMPCARDOS 36-42 BX2, GIRONA
972 23 04 58
[ Construcció ]
RESTAURANT PIZZERIA BELLO
SANT RAIMON DE PENYAFORT 9, TOSSA DE MAR
972 34 08 65
[ Menjar i Beguda ]
BDBOSSES
C/ FEDERICO GARCIA LORCA 17, GIRONA
972 41 23 17
[ Serveis Professionals ]
IMJ NET
C/ EMILI GRAHIT 50, GIRONA
872 50 36 89
[ Serveis Professionals ]
RESTAURANT CAN TOSCA
MAS CAN TOSCA S/N, CANET D'ADRI
972 42 80 14
[ Menjar i Beguda ]
CAN BO DE PAU
PLACETA JULI GARRETA 1, SALT
972 23 85 48
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
AMB LES PERSONES
C/ EMILI GRAHIT 91 PCIT UDG P1-B5, GIRONA
872 02 90 81
[ Serveis Professionals ]
MINIS
C/ MIGDIA 8, GIRONA
972 90 76 64
[ Roba i Accessoris ]
CHEAP AND VIP
C/ MIGDIA 6, GIRONA
972 21 79 90
[ Roba i Accessoris ]
LA CASETA
C/ MIGUEL DE CERVANTES 32, GIRONA
619 64 49 70
[ Associacions i Fundacions ]
CASA FLAMENCA DE GRANADA
CALLE NARDOS 12 A, CULLAR VEGA
655 164 795
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a Allianz

Entrevistem a Allianz

 

Maria Rosa Agustí Allianz

Maria Rosa Agustí Rigall és la presidenta de l’Associació Gironina d’Empresàries, i té la seva pròpia empresa al mig de Girona, Allianz. És especialista en el rang financer i, per tant, sap com poder treure alta rendibilitat als estalvis del client. La seva metodologia de treball es basa en un tractament molt personalitzat per tal que el client conegui bé la situació amb què es troba i pugui valorar i entendre la gestió dels estalvis.

Quan fa que tens el negoci?

Tinc el negoci des de l’any 93, moment en què vaig decidir anar pel meu compte després de molts anys treballant per una multinacional. No em trobava gaire còmoda amb la metodologia de treball de l’empresa i per això vaig decidir obrir el meu propi negoci, continuant en el sector, però amb una forma de treballar diferent de l’anterior.

Quin tipus de serveis oferiu als clients?

Nosaltres treballem tot tipus de productes, dirigits tant al particular com a les empreses: salut, vehicles, llar, comunitats, estalvi i vida, RC i multirisc .Oferim productes d’alta rendibilitat i solvència, que actualment crec que són dos factors imprescindibles en les asseguradores.

Què us diferencia d’altres asseguradores?

El nostre valor afegit és que sempre intentem fer una auditoria al client, analitzant quins són els seus riscos, quines primes està pagant pels mateixos i si realment ho està fent adequadament. 

També ets la presidenta de l’Associació Gironina d’Empresàries. Sobre quins principis es basa l’associació?

L’Associació va néixer amb un objectiu ben diferent de l’actual: neix perquè les dones puguin tenir visibilitat dins el món empresarial i, com que actualment la dona ja té una gran influència dins aquest món, la finalitat de l’associació ha anat derivant en la lluita per definir altres temes que encara presenten diferències de gènere, com és, per exemple, la qüestió del salari.

En quin moment es troba actualment l’associació?

Som una associació consolidada. I ara mateix ens estem obrint a la internacionalització, buscant possibles sinergies cap a fora del país, no només quant a productes per a ser exportats, sinó també en el sentit de saber importar les persones perquè coneguin el nostre producte intern. I és per això que ara ens hem convertit en els representants de la Business Professional Women, associació que va néixer fa 75 anys fruit de la unió de vàries dones de diferents països amb necessitat de canviar la societat. Estem molt contentes de poder representar aquesta Associació, pels valors que implica i per les possibilitats que ofereix.

Què és per a tu el RES?

La moneda RES per mi és una moneda solidària. Et permet, d’una banda, establir relacions més enllà de l’àmbit professional i, de l’altra, intercanviar serveis dins d’un col·lectiu. Això et porta a conèixer empreses que, de ben segur, no hi haguessis arribat, sigui per desconeixement o perquè són d’un altre territori o disciplina.

El RES, també et permet controlar que els rendiments no vagin a grans superfícies i entitats, les quals ja tenen prou grandària i notorietat i, t’assegura que aquests rendiments siguin totalment destinats al petit comerç de la zona.

Com funciona la moneda RES?

Gairebé tots els clients que em paguen amb RES són empreses, de particulars no en tinc gaires. Les empreses que estan dins del col·lectiu RES es posen en contacte amb mi i, conjuntament, pactem el percentatge de RES que es durà a terme en la transacció comercial. En el meu cas, Allianz no accepta cap percentatge en RES, però jo sí, per la qual cosa acabo fent un intercanvi d’euros i RES.

Des dels inicis del RES que en formo part i l’utilitzo molt sovint. Per posar un exemple, si m’he de fer un tractament facial, el primer que faré és connectar-me a la web i consultar quines empreses estan dins el col·lectiu del RES. Així que, d D’aquesta manera aprofitaré la moneda RES per fer-me el tractament i per l’empresa en qüestió seré una nova clienta, que probablement no ho hauria aconseguit mai si no fos gràcies a aquest vincle generat pel RES.

Quins altres punts positius destacaries del RES?

El RES també potencia la no-deslocalització de les empreses, perquè fomenta el comerç social o la petita empresa, com és el cas de la meva.

I pel que fa al particular, el RES afavoreix a augmentar la seva capacitat de compra, la qual cosa és molt beneficiosa per afavorir la rendibilitat del territori.

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França