Últims
comerços
adherits
GRUP REFORMES INTEGRALS
AVDA. FARNERS 26, SANTA COLOMA DE FARNERS
650 23 36 62
[ Construcció ]
GRUP IMATICA
C/ JOAN ROCA I PINET 3, GIRONA
972 65 60 80
[ Serveis Professionals ]
DECORVALLES
CTRA. DE FIGUERES A ROSES KM.31, VILA-SACRA
972 67 62 00
[ Construcció ]
TASCA GALEGA ESCONXURO
C/ ANSELM CLAVE 22 BXS, GIRONA
972 42 65 35
[ Menjar i Beguda ]
LA COOPERATIVA DEL VEINAT
C/ MAJOR 78, SALT
972 23 43 36
[ Menjar i Beguda ]
CULTURAE MAGAZINE
AVENIDA LLUIS PERICOT 39 - 4 2, GIRONA
651 14 40 75
[ Mitjans i Comunicacions ]
INSIGNIA - RETOLACIO
CRTA BANYOLES 21, SANT JULIA DE RAMIS
972 17 24 74
[ Serveis Professionals ]
STUC PINTORS
CAMINO DE LES QUIXERES S/N, SALT
972 23 91 92
[ Construcció ]
DEL MORAL ADVOCADA
AV. SANT FRANCESC 20, 2N, GIRONA
611 43 86 81
[ Serveis Professionals ]
DEEM-ENGINYERS
C/ CAMPCARDOS 36-42 BX2, GIRONA
972 23 04 58
[ Construcció ]
RESTAURANT PIZZERIA BELLO
SANT RAIMON DE PENYAFORT 9, TOSSA DE MAR
972 34 08 65
[ Menjar i Beguda ]
BDBOSSES
C/ FEDERICO GARCIA LORCA 17, GIRONA
972 41 23 17
[ Serveis Professionals ]
IMJ NET
C/ EMILI GRAHIT 50, GIRONA
872 50 36 89
[ Serveis Professionals ]
RESTAURANT CAN TOSCA
MAS CAN TOSCA S/N, CANET D'ADRI
972 42 80 14
[ Menjar i Beguda ]
CAN BO DE PAU
PLACETA JULI GARRETA 1, SALT
972 23 85 48
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
AMB LES PERSONES
C/ EMILI GRAHIT 91 PCIT UDG P1-B5, GIRONA
872 02 90 81
[ Serveis Professionals ]
MINIS
C/ MIGDIA 8, GIRONA
972 90 76 64
[ Roba i Accessoris ]
CHEAP AND VIP
C/ MIGDIA 6, GIRONA
972 21 79 90
[ Roba i Accessoris ]
LA CASETA
C/ MIGUEL DE CERVANTES 32, GIRONA
619 64 49 70
[ Associacions i Fundacions ]
CASA FLAMENCA DE GRANADA
CALLE NARDOS 12 A, CULLAR VEGA
655 164 795
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a Aira Estètica

Entrevistem a Aira Estètica

Els temps canvien, i els qui creuen que els centres d’estètica estan només pensats per dones, van ben equivocats. L’Emma ens explica amb tota naturalitat que tant homes com dones es cuiden pràcticament per igual i acudeixen al seu negoci per sol·licitar els últims serveis en sistemes de fotodepilació. La senzillesa, l’atenció al client i la feina ben feta són qualitats que desprenen tan Aira Estètica com la seva propietària, característiques que poden consolidar una petita empresa com a referent de professionalitat, a la vegada que de proximitat. Anem aEmma d'Aira Estètica conèixer més a fons el que s’hi amaga al darrere.

Què s’hi fa a Aira Estètica?
Som un centre d’estètica, cosmètica i bellesa. Oferim tot tipus de serveis estètics i estem especialitzats en fotodepilació, venta i assessorament de cosmètica de la marca Casmara.

És un negoci jove?
Porto 14 anys en el sector, abans estava en un altre barri, a Santa Eugènia. Tenia el negoci compartit amb una perruqueria, i amb el temps i fent una mica de clients, he trobat el moment, la oportunitat i el lloc de llançar-me. Vaig fer el salt a l’agost de l’any passat i vaig obrir Aira Estètica.

Com prova la independència?
Estic contenta perquè, avui en dia, obrir un negoci és de xalats. No em puc queixar, tot i que s’ha de treballar molt. Miro de tenir uns preus molt competitius.

Està molt sol·licitada la fotodepilació?
Moltíssim, és la millor tècnica de depilació actual i t’oblides per sempre dels pèls. Funciona molt bé i qui ho prova, repeteix. Ara ho tenim molt rebaixat, perquè a la gent li surt quasi al mateix preu que la cera. A més, serveix per millorar l’estat de la pell.

Realment els pèls no tornen a sortir?
S’ha de conèixer el sistema. Avui en dia, no existeix un mètode realment efectiu al 100%. El pèl té unes fases: anàgena, catàgena i telògena, que equivalen al naixement, creixement i repòs. Quan està reposant, no es pot matar. Això vol dir que en un cicle de dos anys, pot tornar a brotar un pèl que estava adormit. També és cert que depèn de cada persona, no dóna el mateix resultat per a tothom. El que sí que et puc dir és que com més grans són les dones, a partir dels 30 i pocs, és molt més efectiu; potser en comtes de 10 sessions, només en calen 6.

Què bé, ja m’hi acosto!
Tot depèn molt de la teva pell, del teu color… de moltes coses. Resumint, és qüestió de genètica. Això sí, la majoria de gent es queda sense un sol pèl.

També s’ho fan els homes?
I tant! Els homes ara són més presumits que les dones, sobretot els esportistes que ho demanen molt, com els ciclistes. Avui dia, hi ha molt esportista… i nosaltres encantats amb els homes!

Quin seria el vostre valor afegit?
El tracte al client, que procurem que sigui impecable. Intentem que se sentí agust i complir amb les seves expectatives, i si ve buscant un objectiu, el trobi, tan en cosmètica com en aparatologia. I la oferta de preus, és clar!

En quin estat es troba actualment el vostre sector?
Procurem innovar i tenir-ho tot a la última, l’únic que ens falta és que la gent tingui més feina i recursos. Nosaltres som els primers a ser retallats quan hi ha problemes econòmics.

Quan fa que esteu al RES?
4 mesos només. Quan em van fer el plantejament, el vaig entendre de seguida, i com que sóc una persona oberta, m’hi vaig ficar. La realitat ha estat que he aconseguit força clients que ha vingut a buscar-me a través del RES, i a més clientela molt maca que no hagués conegut mai si no hagués estat per això.

Què és el que t’ha aportat fins ara, a part de clients?
Posar-me en contacte amb altres empresaris a les taules de negoci. Ha estat molt satisfactori, ja que he conegut empreses que m’han ofert uns serveis que desconeixia amb els que puc aprofitar el RES i conèixer persones. Això només és el començament, crec que m’aportarà molt més.

I per a què el fas servir el RES?
Doncs per a tot, tant a nivell personal com d’empresa. Trobo moltes sortides per gastar-lo: restauració, pàgina web, retolació, impressió de targes… a mi el RES no em dura gaire al compte!

Quins serien els teus objectius a llarg termini?
Treballar feliç! Tinc el present, em plantejo només créixer econòmicament augmentant el volum de clients. No tinc necessitat de res més a la vida. Estic disposada a invertir per millorar el negoci, però valoro la tranquil·litat per sobre de tot.

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França