Últims
comerços
adherits
SAKATIA FAUNA EIXIMENIS
C/ EIXIMENIS 10 BX, GIRONA
972 22 50 40
[ Llar i Jardí ]
GRUP REFORMES INTEGRALS
AVDA. FARNERS 26, SANTA COLOMA DE FARNERS
650 23 36 62
[ Construcció ]
GRUP IMATICA
C/ JOAN ROCA I PINET 3, GIRONA
972 65 60 80
[ Serveis Professionals ]
DECORVALLES
CTRA. DE FIGUERES A ROSES KM.31, VILA-SACRA
972 67 62 00
[ Construcció ]
TASCA GALEGA ESCONXURO
C/ ANSELM CLAVÉ 24, GIRONA
972 42 65 35
[ Menjar i Beguda ]
LA COOPERATIVA DEL VEINAT
C/ MAJOR 78, SALT
972 23 43 36
[ Menjar i Beguda ]
CULTURAE MAGAZINE
AVENIDA LLUIS PERICOT 39 - 4 2, GIRONA
651 14 40 75
[ Mitjans i Comunicacions ]
INSIGNIA - RETOLACIO
CRTA BANYOLES 21, SANT JULIA DE RAMIS
972 17 24 74
[ Serveis Professionals ]
STUC PINTORS
CAMINO DE LES QUIXERES S/N, SALT
972 23 91 92
[ Construcció ]
DEL MORAL ADVOCADA
AV. SANT FRANCESC 20, 2N, GIRONA
611 43 86 81
[ Serveis Professionals ]
DEEM-ENGINYERS
C/ CAMPCARDOS 36-42 BX2, GIRONA
972 23 04 58
[ Construcció ]
RESTAURANT PIZZERIA BELLO
SANT RAIMON DE PENYAFORT 9, TOSSA DE MAR
972 34 08 65
[ Menjar i Beguda ]
BDBOSSES
C/ FEDERICO GARCIA LORCA 17, GIRONA
972 41 23 17
[ Serveis Professionals ]
IMJ NET
C/ EMILI GRAHIT 50, GIRONA
872 50 36 89
[ Serveis Professionals ]
RESTAURANT CAN TOSCA
MAS CAN TOSCA S/N, CANET D'ADRI
972 42 80 14
[ Menjar i Beguda ]
CAN BO DE PAU
PLACETA JULI GARRETA 1, SALT
972 23 85 48
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
AMB LES PERSONES
C/ EMILI GRAHIT 91 PCIT UDG P1-B5, GIRONA
872 02 90 81
[ Serveis Professionals ]
MINIS
C/ MIGDIA 8, GIRONA
972 90 76 64
[ Roba i Accessoris ]
CHEAP AND VIP
C/ MIGDIA 6, GIRONA
972 21 79 90
[ Roba i Accessoris ]
LMASFERRER DIST CARNS FRESQUES
C/ VICTOR CATALA 12 A, CALDES DE MALAVELLA
972 47 22 72
[ Menjar i Beguda ]
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a Plats Cuinats Joan Vicens

Entrevistem a Plats Cuinats Joan Vicens

Plats Cuinats Joan Vicens ja fa 32 anys que va obrir les seves portes al públic. En Joan, el seu gerent i propietari, ens explica que en un principi el negoci estava orientat a la venda de carn fresca i formatges, però que el mercat va ser qui el va portar al món de la cuina donada la gran demanda de producte elaborat. En l’actualitat disposen d’un gran establiment de més de 200 metres quadrats d’exposició i cuina.
La seva filosofia de treball es basa en la cuina de qualitat amb els millors productes i elaborada de forma artesanal. Treballen amb els millors proveïdors de productes frescos i sempre intenten escurçar al màxim els intermediaris entre la compra i la venda del producte. El tret diferencial principal és que, a part de cuinar en les dates més assenyalades, Joan Vicens cuina cada dia i ofereix un servei personalitzat adequat a les demandes que pugui tenir el client, no treballa amb una carta de plats tancada. Fa pressupostos a mida i fa també un menú diari a un preu molt assequible sempre sense renunciar a la qualitat.
Els plats que més demanda tenen són els guisats tradicionals, com la vedella amb bolets, el bacallà amb samfaina, les croquetes i els calamars a la romana, la seva gran especialitat. A tall d’anècdota en Joan comenta que té clients que es desplacen varis quilòmetres per venir a comprar aquests calamars.
També presta serveis puntuals de càtering per empreses sempre que aquestes ho necessitin. Oferint la possibilitat que cada persona pugui menjar el que més de gust li ve sense que el fet de comprar menjar ja elaborat suposi haver de renunciar a escollir. Plats Cuinats Joan Vicens és més que una rostisseria, és un restaurant per emportar.

Quan de temps fa que Plats Cuinats Joan Vicens forma part del RES? Quina és l’experiència?

Ja fa gairebé un any que m’hi vaig adherir i la veritat és que jo treballo molt amb les empreses que formen part de l’agrupació. Quan surto de la feina i tinc un dia lliure sempre que haig d’escollir un restaurant o un lloc on sortir amb els amics faig circular els meus RES cap un lloc on el treballin i l’acceptin, perquè sé que aquest comerç o restaurant al que vaig també vindrà a casa meva a gastar-los.
En l’actualitat el RES ja està funcionant a tota màquina i ja s’estan complint els seus objectius, és a dir, que el RES sigui per fer créixer l’intercanvi en el comerç local i que les multinacionals no s’emportin la part més gran del pastís. Cal aconseguir que el seu ús s’expandeixi al màxim i que aquest procés de consolidació es vagi aconseguint a poc a poc. També és necessari que tots els empresaris que formem part del RES aprenguem a treballar-lo, és a dir, que aprenguem a buscar despeses habituals, a negociar i interactuar amb els altres negocis RES. Jo estaria encantat d’aconseguir que un 5 o 10 per cent de la meva facturació setmanal fos en RES.
Ara mateix, per exemple, estic decorant la botiga i fent la nova retolació amb RES, i sempre que haig de fer impressions, cartells o fulletons també ho faig amb RES. En general crec que la gent que treballa amb RES és molt més receptiva i oberta. La diferència entre el comerç tradicional i el comerç tradicional que treballa amb RES és que la gent que treballa amb RES sempre es mostra més oberta i receptiva.
El RES és una finestra oberta més que permet arribar a molta més gent. Particulars, comerços i empreses ens l’hem de mirar amb lupa i entendre que com més gran fem la família del RES més ens en beneficiarem tots. El RES no és una altra simple targeta bancària, és molt més. Si els ingressem virtualment es multipliquen!

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França