Últims
comerços
adherits
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a la Pastisseria Sant Llehí

Entrevistem a la Pastisseria Sant Llehí

En Jesús Lera és de Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental. És pastisser des de fa 32 anys i regenta juntament amb la seva família una pastisseria en aquesta població.

A la Pastisseria Sant Llehí elaboren i venen al detall tot tipus de pastissos i brioxeria i,  com a complement al seu negoci, també disposen d’un espai destinat al pa. La xocolata és la seva passió; si algú ho necessita, també poden organitzar per encàrrec tot tipus de càterings per a celebracions.   

Aquest és un negoci familiar i és per això  que tant l’esposa d’en  Jesús, la Mercè, com el seu fill Àlex, contribueixen a que tant a la botiga com a l’obrador tot rutlli.

En Jesús ens explica que fer de pastisser és un treball agraït sobretot quan la gent queda satisfeta amb la feina ben feta. També ens confessa que ell és Mestre Industrial en mecànica industrial i electricitat i que això de ser pastisser és fruit d’una casualitat. A diferència de molts altres pastissers, ell no prové d’una família tradicional pastissera, però en un moment donat li va sorgir l’oportunitat d’aprendre l’ofici i obrir el seu propi negoci. La seva debilitat pels reptes va fer que no deixés escapar aquella oportunitat.

Com no podia ser d’una altra manera en Jesús també va descobrir el RES per casualitat, quan un amic va compartir una notícia a través d’una xarxa social.

L’interès despertat va ser tal que en Jesús ens explica que “La curiositat em va portar a promoure una conferència sobre el RES a Sant Antoni de Vilamajor perquè la gent s’assabentés de la iniciativa”.

A la pastisseria Sant Llehí, encara no han tingut la oportunitat d’estrenar-se amb el RES. Ens confessen que es troben lluny de la seva àrea d’influència i que els pioners de les comarques gironines van molt per davant. Tot i així es mostren molt positius; “Tard o d’hora, el RES arribarà”.

Tenen confiança que el RES pot contribuir a reactivar l’economia local si s’aconsegueix que la gent entengui el seu funcionament i es creïn al·licients i sinèrgies entre empreses estimulant les compres mútues i la prestació de serveis. Finalment, en Jesús ens diu “El RES no s’entendria si no hi ha empreses, per això és important la seva expansió, però més important és la seva consolidació en els municipis on ja està establert”

 

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França