Últims
comerços
adherits
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a Sakatia Fauna

Entrevistem a Sakatia Fauna

Tal i com diuen ells “SAKATIA FAUNA és una aventura convertida en una botiga d’una família enamorada dels animals i de la natura”. El resultat d’aquesta aventura és un establiment on hi podràs trobar un servei d’atenció integral per a la teva mascota.

 

  • Quins productes o serveis ofereixes als consumidors RES?

SAKATIA FAUNA és una botiga d’animals i de productes per a animals de tot tipus, hi trobaràs productes nutricionals, d’higiene, joguines...

Sakatia és una botiga diferent ja que procurem molt per les mascotes, si ens veniu a fer una visita , podeu trobar sovint gossos o ocells passejant per la botiga. I pretenem  assessorar bé al client.

També oferim diversos serveis com son perruqueria, muntatge i assessorament d’aquariofília, ensinistrament caní, residència canina o passejadors de gossos, entre d’altres.

  • Per què et vas  adherir al RES? Què et va agradar de la iniciativa?

Vam creure que era una bona opció per a la nostra botiga, per fidelitzar clients, obtenir-ne de nous i per intentar donar un tipus d’impuls diferent a l’economia de Girona.

  • El coneixies abans d’adherir-t’hi?

Si que coneixíem el RES. Sabíem que existia aquest tipus de moneda a Bèlgica i que estava funcionant molt bé. També estàvem informats que començava a funcionar a Girona a través de publicacions.

  • Has tingut algun client que ha pagat amb RES? Com ha estat l’experiència?

Sí, estem contents de la resposta que hem obtingut. Tenim alguns clients fixes que sempre que passen per la botiga paguen amb RES i altres que venen esporàdicament i fan servir aquest tipus de pagament.

Sincerament, per a nosaltres l’experiència està essent força bona!

  • I tu, has fet alguna comanda entre empreses i has pagat amb RES? Com ha estat l’experiència?

Ara mateix ens trobem en procés d’una comanda dels rètols de la botiga a una empresa RES. També em demanat pressupostos per a fer bosses de plàstic amb el logotip de la botiga.

  • Què n’esperes?

Hi tenim forces expectatives. Esperem que ens serveixi per augmentar els clients i les vendes.

  • Creus que una iniciativa així pot millorar l’economia local?

Espero que sí ja que tal i com està tot, ho necessitem. És una bona forma de potenciar els comerços de la ciutat.

Al cap i a la fi, entre les empreses, ve a ser els intercanvis de serveis o productes que fa anys enrere es portaven a terme. I pel que fa al particular, els anima que se’ls donin més RES que euros aportats, això els incentiva a fer servir el RES.

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França