Últims
comerços
adherits
GRUP REFORMES INTEGRALS
AVDA. FARNERS 26, SANTA COLOMA DE FARNERS
650 23 36 62
[ Construcció ]
GRUP IMATICA
C/ JOAN ROCA I PINET 3, GIRONA
972 65 60 80
[ Serveis Professionals ]
DECORVALLES
CTRA. DE FIGUERES A ROSES KM.31, VILA-SACRA
972 67 62 00
[ Construcció ]
TASCA GALEGA ESCONXURO
C/ ANSELM CLAVE 22 BXS, GIRONA
972 42 65 35
[ Menjar i Beguda ]
LA COOPERATIVA DEL VEINAT
C/ MAJOR 78, SALT
972 23 43 36
[ Menjar i Beguda ]
CULTURAE MAGAZINE
AVENIDA LLUIS PERICOT 39 - 4 2, GIRONA
651 14 40 75
[ Mitjans i Comunicacions ]
INSIGNIA - RETOLACIO
CRTA BANYOLES 21, SANT JULIA DE RAMIS
972 17 24 74
[ Serveis Professionals ]
STUC PINTORS
CAMINO DE LES QUIXERES S/N, SALT
972 23 91 92
[ Construcció ]
DEL MORAL ADVOCADA
AV. SANT FRANCESC 20, 2N, GIRONA
611 43 86 81
[ Serveis Professionals ]
DEEM-ENGINYERS
C/ CAMPCARDOS 36-42 BX2, GIRONA
972 23 04 58
[ Construcció ]
RESTAURANT PIZZERIA BELLO
SANT RAIMON DE PENYAFORT 9, TOSSA DE MAR
972 34 08 65
[ Menjar i Beguda ]
BDBOSSES
C/ FEDERICO GARCIA LORCA 17, GIRONA
972 41 23 17
[ Serveis Professionals ]
IMJ NET
C/ EMILI GRAHIT 50, GIRONA
872 50 36 89
[ Serveis Professionals ]
RESTAURANT CAN TOSCA
MAS CAN TOSCA S/N, CANET D'ADRI
972 42 80 14
[ Menjar i Beguda ]
CAN BO DE PAU
PLACETA JULI GARRETA 1, SALT
972 23 85 48
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
AMB LES PERSONES
C/ EMILI GRAHIT 91 PCIT UDG P1-B5, GIRONA
872 02 90 81
[ Serveis Professionals ]
MINIS
C/ MIGDIA 8, GIRONA
972 90 76 64
[ Roba i Accessoris ]
CHEAP AND VIP
C/ MIGDIA 6, GIRONA
972 21 79 90
[ Roba i Accessoris ]
LA CASETA
C/ MIGUEL DE CERVANTES 32, GIRONA
619 64 49 70
[ Associacions i Fundacions ]
CASA FLAMENCA DE GRANADA
CALLE NARDOS 12 A, CULLAR VEGA
655 164 795
[ Allotjament, Transport i Turisme ]
NotíciesEspai EntrevistaEntrevistem a +Cub

Entrevistem a +Cub

Ens trobem a la cafeteria +Cub, lloc on ens hem donat cita amb en Jordi Armengol, propietari d’aquesta cafeteria restaurant i també del restaurant cafeteria CAF de Platja d’Aro.
+ Cub es troba situada a tocar de Plaça Catalunya de Girona i s’hi pot trobar tota mena de menús, plats combinats, tapes, amanides, crêpes, carns i peixos, així com també una selecció de les millors cerveses artesanes i ratafies. Ja fa més de dos anys que +Cub forma part del RES i gràcies a això, en Jordi ens comenta que ha fet molts clients nous. És un dels negocis més actius en la utilització del RES i el pioner en demanar un ajut RESpir.

Què és el RES per a tu?

Jo sempre dic que sóc pro-RES. Recomano al 100% treballar amb RES com una manera d’invertir en el teu propi negoci. Em considero una persona inquieta i sempre m’agrada provar coses noves. Aquesta em feia especial gràcia i per això m’hi vaig llançar de cap; i ara n’estic molt content.
El RES m’ha permès conèixer molta gent nova i noves empreses. Tot i que el client final és qui ve a gastar els RES als meus establiments és veritat que si no hagués estat pel RES no hauria tingut l’oportunitat de conèixer noves empreses amb les que ara treballo. En definitiva és una bona manera de contrarestar els efectes de la crisi i la competència de les grans superfícies.

Quina relació tens amb les empreses del RES?

Doncs he tingut moltes relacions i molt diverses. Des de fa poc, he lligat una col·laboració amb una empresa d’idiomes del RES que, a part d’ensenyar idiomes als meus treballadors, fa grups de conversa al meu establiment, acció que em sembla una simbiosi bastant bona. També tinc avui en dia proveïdors de materials de neteja i estic estudiant la possibilitat de tenir també un proveïdor de cafè en RES.
Tinc proveïdors exclusius en RES i, fins i tot, vaig fer una compra a una empresa de RES Bèlgica. Allà, fa més anys que funciona i ja tenen empreses de gran volum, és com una gran roda, el petit ve a fer un cafè o a menjar, el restaurant ha de comprar a un proveïdor i aquest proveïdor compra a un de més gran.

Què és el que el RES ha fet per tu?

En un moment donat vaig decidir obrir un segon establiment, el CAF Cafeteria a Platja d’Aro i necessitava liquiditat per poder fer les inversions necessàries per obrir.
Eren moments difícils, no teníem els diners per fer la inversió i des del RES abans ja se m’havia comentat el tema dels ajuts RESpir. És per això que vaig comentar si hi havia la possibilitat de fer un crèdit bastant important. La resposta va ser molt positiva, em van ajudar a buscar proveïdors del ram que jo necessitava, vam fer reunions i a partir d’aquí, els vam trobar, i vam poder seguir amb el projecte de rehabilitació.

Quina és la teva experiència particular amb els ajuts RESpir? 

Jordi Armengol de + Cub

Demanar i obtenir l’ajut RESpir de 15.000 RES ens va permetre obrir aquest segon establiment podent fer totes les reformes i rehabilitacions gràcies al RES. Això va ser gràcies al fet que pintura, paleta, sortides de fum i tots els industrials els vaig poder fer amb RES. Si no hagués sigut pels ajuts RESpir segurament no hauria pogut obrir el segon local, o potser no hauria pogut fer les obres de millora necessàries.
Inicialment vaig acudir als bancs convencionals, els quals em van denegar repetidament qualsevol crèdit basant-se sempre en una desconfian
ça d’impagament. En canvi, des del RES, se’m van concedir els 15.000 RES amb l’única condició que fos capaç de trobar empreses que acceptessin el RES. Al cap de dues setmanes de sol·licitar el RESpir, ja teníem els diners i a partir d’aquí ja vam poder fer totes les obres. Des d’aquest moment, amb un interès del 0% la devolució està sent ràpida i còmoda i ho puc pagar amb total tranquil·litat. Immillorable.
Què diries a les empreses que no en formen part, per animar-les a formar part de l’agrupació?
A les petites empreses i a la gent que estan dubtant d’entrar al RES, la meva opinió és que no tinguin cap por i ho facin. Un cop a dins els recomano que no esperin a acumular molts RES, sinó que comencin invertint de manera que quedin en negatiu en RES aprofitant el crèdit automàtic de 2000 RES. Si ho fan, no els doldrà que vinguin clients i paguin el 100% en RES. El problema és que les petites empreses, quan comencen i veuen que el volum de RES s’acumula i no saben com trobar proveïdors directes, s’espanten i a vegades ho deixen. Jo els diria que facin una mica de brainstorming i que facin una planificació: invertiu, compreu un ordinador, pinteu el local i busqueu totes aquelles despeses corrents (que al final del mes són moltes) que pugueu pagar en RES, tot són avantatges!

 

Ingressar un pagament RES en línia sense terminal

Cercador de Comerços

El RES a Bèlgica  El RES a França