IX Taula de Negoci


IV Taula de NegociEl passat dilluns 9 de maig va tenir lloc la novena taula de negoci amb les empreses adherides al RES. En aquesta ocasió, hi van participar una vintena d’empreses de sectors diferents, d’entre les més de 400 empreses que actualment formen part del RES. Totes elles van tenir la oportunitat de donar a conèixer la seva empresa la resta de membres de l’agrupació, explicant de primera mà què ofereix el seu negoci.

 

En primer lloc, Anna Casellas (Departament de Qualitat de RES Catalunya) va donar la benvinguda als assistents i va expressar la voluntat del RES de fer més taules de negoci durant l’any.  Va donar a conèixer la resta de l’equip del RES i va agrair la confiança de les empreses.

Els representants  de les empreses van fer una breu presentació del seu negoci i dels serveis  que podrien oferir a la resta de convidats; a més d’exposar les necessitats que tenien cada un a curt o llarg termini, per a poder cobrir les despeses d’empresa i les personals. Va ser llavors, quan es van començar a crear els primers contactes i sinèrgies entre els empresaris assistents; objectiu principal de les taules de negoci del RES. Les taules de negoci són una gran oportunitat per crear vincles  de confiança i crear negoci amb la resta d’empreses del RES.


A mesura que els assistents s’anaven presentant i expressant les seves necessitats, també, sorgien consells i experiències amb el RES, de les empreses més veteranes. Aquestes experiències van servir per a què les empreses de recent incorporació, veiessin les possibilitats que tenen amb el RES, i altres línies de negoci que poden sorgir al seu comerç gràcies al RES.

Tete Lara de Diagnòstic Sport, dedicat a la venda de material esportiu per a grups i col·lectius, va expressar que gràcies a la demanda que tenien d’empreses adherides al RES van introduir una nova línia de negoci: la roba laboral, en la que cuiden tots els detalls fins a la seva entrega (peça de roba, disseny i impressió).

 Pilar Arnan de J. Arnan Vidres i Vitralls, una de les empreses de recent incorporació, va posar èmfasi en la seva voluntat d’interaccionar i crear negoci amb les empreses de qualsevol tipus de sector adherides al RES. A més d’agradar-li la idea de la taula de negoci, ja que va poder veure que les empreses estaven obertes a acceptar un percentatge en RES elevat i, molt motivades a donar sortida als RES i crear negoci segons les necessitats que tenien actualment.

 

La novena taula de negoci va transcórrer en un ambient agradable i distès, on els assistents van poder fer negoci amb altres empreses de l’agrupació, mentre feien un petit esmorzar de la Pastisseria Les Delícies (negoci RES de recent incorporació).

Així doncs, des del RES animem a totes les empreses que estiguin convidades, a assistir a les trobades.