#600ShoppingRES2015 t’ho expliquem!

600 Shopping RES 2015

El RES des dels seus inicis aposta pel comerç local i de proximitat. L’agrupació de comerços va augmentant dia a dia i estem convençuts que a dia d’avui ja es pot comprar dins de l’agrupació tot el que puguem necessitar.

Per demostrar-ho, ara fa un any, vam posar en marxa un concurs: regalar 600 RES als particulars que es fessin una targeta RES i la carreguessin. Només hi hauria una condició, aquests 600 RES s’haurien de gastar en un matí.

La guanyadora d’aquesta edició va ser la Vanessa, que acompanyada de la Laura –Administració del RES–  i l’Imma –Comunicació del RES– va recórrer durant un matí Girona i part de Figueres per gastar-se aquests RES en 6 hores als comerços de l’agrupació.

Ens vam trobar el divendres al matí a la Plaça del Carlemany, lloc de trobada per molta gent de Girona. Allà la Vanessa va explicar el recorregut de compres que volia fer per gastar-se els 600 RES. Des de que va saber que era la guanyadora del concurs, la Vanessa, va començar una recerca de comerços a on poder-se gastar el premi, semblava tenir-ho tot comptat i cronometrat!

Vam començar la marató per gastar els 600 RES en un màxim de 6 hores. El primer comerç on vam anar va ser la Llibreria Papereria Montserrat on la Vanessa va aprofitar per comprar material de papereria i avançar-se a les compres de Nadal comprant alguns detallats per la seva família. A la Joieria Bosch va comprar-hi un rellotge per la seva parella. Seguidament vàrem fer una petita parada al Cuida’t per recuperar forces pel que ens quedava de matí. Tot seguit, i amb les piles carregades vam anar a Carrie’s Closet on la Vanessa va poder comprar roba i complements per ella i la seva mare. També va voler passar per l’Unik, al bell mig de La Rambla, on va comprar una bufanda i uns guants per afrontar el fred de l’hivern. Ràpidament vam anar a la Perruqueria Estètica Diana perquè la Vanessa volia fer-se una permanent llisa i un maquillatge discret. L’Imma i la Joana, li van fer molt ràpidament i la Vanessa va sortir encantada!  i tot seguit cap a Figueres, a Fisatec, on ja tenia guardada una videoconsola que vol regalar per Nadal.

I encara no ens ho creiem però, li va sobrar temps! En cinc hores i una mica més, la Vanessa ja s’havia gastat els 600 RES del premi. Ens va explicar que des del principi es va traçar una ruta per saber on es gastaria el premi i aprofitar per fer algunes compres de Nadal!

Un any més, gràcies al 600 Shopping RES, la Vanessa va comprovar que avui dia és possible comprar tot el que puguis necessitar i pagar-ho amb RES. El premi li va permetre conèixer comerços als que encara no havia anat i dels que va quedar encantada del tracte rebut!

Així doncs, comprant als comerços del RES pots comprar tot el que vulguis pagant en RES,  i al mateix temps ajudes i incentives el comerç local i de proximitat, aquell que dóna vida a la teva ciutat!