Sisena trobada de membres RES

 

El 2 de juny al matí, al Parc Tecnològic, es va celebrar la sisena taula de negocis entre les empreses del RES. En aquesta ocasió n’hi van participar 20, d’entre les més de 400 empreses que actualment formen l’agrupació.

Els representants de les empreses van fer una breu presentació del seu negoci, els serveis que podien oferir a la resta de participants; i allò que podrien necessitar pel seu ús personal o per l’empresa, a curt o mig termini.

En aquest moment ja es va començar a crear interacció i contacte entre elles, i van començar a sorgir els primers intercanvis comercials.  

Aquest, és un dels punts forts de les taules de negoci que des del RES s’organitzen; poder oferir els teus serveis a una altra empresa que ho pot necessitar i, que un altre et pugui oferir allò que tu pots necessitar: o sigui, poder comprar i vendre , creant així  nous contactes i conèixer nous proveïdors.

 En aquesta ocasió, entre les empreses que hi van participar n'hi havia de recent incorporació i de més veteranes. Els primers engrescaven i aconsellaven a les empreses d'última incorporació; frases com "Heu de gastar els RES que us entren i així podreu estalviar més €" eren algun dels consells més repetits.

 En Marc Payrà, gerent de Volcano Grup, empresa veterana al RES; va posar èmfasi en el fet que quan s’entra a formar part del RES s’ha de canviar la mentalitat: s’ha de pensar en RES a l’hora de comprar. 

Un altre dels assistents, l’Eugeni Serret de La Taverna del Bon Vi, va explicar la seva experiència en el RES: va formar part de RES fa un temps, però es va donar de baixa perquè no sabia donar sortida els RES ingressats; ara fa un parell de mesos que s’ha tornat a donar d’alta i està engrescat amb el RES, veu una oportunitat per estalviar €, per rebre més clients i conèixer nous proveïdors.

La sisena taula de negoci va transcorre en un ambient agradable i distès que va tenir molt bon resultat empresarial. Així que animen a totes les empreses que quan siguin convidades a una taula de negoci intentin assistir-hi, ja que és una oportunitat únic per gastar RES i a la vegada vendre.