El RES patrocina els Premis AjEG 2014

El passat dijous 10 de juliol l’Associació de Joves Empresaris de Girona (AjEG) va citar 105 empresaris gironins al XIX Sopar de Gala i la X edició dels Premis AjEG. En aquesta edició el certamen va tenir lloc a les instal·lacions del parc científic de la Universitat de Girona. L’edició d’aquest any va comptar amb la presència i suport del RES que, entre d’altres, va patrocinar l’esdeveniment aprofitant el punt de confluència de petits empresaris i emprenedors del territori. Es va obsequiar a totes les empreses assistents amb la revista RES per donar-ne a conèixer el funcionament i totes les empreses que en formen part.

Sopar de Gala i Premis AjEG 2014

Cap a les nou del vespre, les més de 100 empreses assistents al sopar van ésser rebudes amb una copa de cava a l’espera que el sopar comencés. Es va comptar amb la presència de personalitats molt diverses del panorama econòmic i empresarial gironí, en especial destaca la presència del Delegat Territorial del Govern, el Sr Eudald Casadesús, la Regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat i el Sr Juan Manuel Sánchez, Subdelegat del Govern de l’Estat.

En el transcurs del sopar de gala l’AjEG va aprofitar per presentar un audiovisual commemoratiu dels 18 anys d'existència de l'associació. En aquesta ocasió, els Premis AjEG 2014 van acollir-se sota la temàtica “Les claus de l’èxit”. Es va fer entrega de dos premis i tres pins d’honor de l’associació. STC Ibérica va ser l’empresa guanyadora del Premi Jove Empresari de l’Any. El Banc de Sabadell es va emportar el guardó Premi Impulsor Jove Empresari i el Sr. Joaquin Novales, el Sr. Sergi Garcia i la Sra. Mireia Roura els tres Pins d’Honor de l’associació.

La vetllada va acabar amb una copa a la fresca moment en què els empresaris, emprenedors i assistents van poder conèixer-se i afavorint d’aquesta manera els contactes i lligams entre el món econòmic i empresarial de les comarques gironines.