III taula de negoci RES

El passat 1 de juliol a les 9h del matí, a les oficines del RES, va tenir lloc la tercera taula de negoci del RES. Aquesta tercera trobada consolida la taula de negoci com un dels espais d’interacció i negoci entre empreses del RES més interessants per fer nous contactes i conèixer proveïdors i potencials compradors.

En aquesta tercera edició hi van estar representades 15 empreses, la majoria de serveis i de sectors totalment diferents.

L’ambient va ser molt agradable i distès, ja que totes les empreses ja sabien a què venien: a fer negoci i a gastar-se un mínim de 300RES. Com en totes les taules i trobades que s’han anat fent fins ara, l’esdeveniment va començar amb la presentació personal dels assistents acompanyada de la presentació del negoci o empresa que representaven. En aquest primer contacte els assistents ja van enumerar la primera compra que tenien previst fer: d’aquesta manera es van poder detectar necessitats molt diverses: es van requerir productes i serveis de neteja, cursos d’idiomes, espais on fer converses en diferents idiomes, material d’oficina, assessorament tant a nivell jurídic com d’empresa en general, reformes...

La primera empresa que es va presentar vas ser +CUB, una de les 10 primeres empreses que van entrar al RES i que encara no ens havia pogut acompanyar a cap taula de negoci perquè sempre va de bòlit treballant en nous projectes. En Jordi Armengol els va explicar que a +CUB treballen amb RES al 100% sempre, comprin el que comprin. També els va engrescar a pensar sempre en RES a l’hora de fer les seves compres i els va recordar la importància de la negociació en els contactes entre empreses.


La trobada va reunir tant empreses d’incorporació recent a l’agrupació com empreses que confien en nosaltres des del principi que ja disposen de molt de rodatge i experiència dins de l’agrupació.