IIV Trobada d'empreses RES

El passat dimarts 17 de desembre vam celebrar una trobada d’empreses RES a les nostres instal·lacions.

Prop d’una quarantena d’empresaris van assistir a la cita i van fer que les instal·lacions del RES al PCiT de Girona es quedessin petites. Totes elles, van tenir la oportunitat de donar-se a conèixer als seus companys d’agrupació explicant, de primera mà, en què consisteix el seu negoci. L’encarregat d’inaugurar les presentacions va ser en Jordi Armengol del +cub, que també va ser l’encarregat de portar el càtering de l’esmorzar, el seu missatge va ser clar “jo visc i accepto el 100% en RES. Veniu al meu local i pagueu tot el que vulgueu amb RES perquè jo els necessito!”

Després, la resta d’empresaris van explicar quins serveis ofereixen  i  van comentar les necessitats tenen pel seu negoci, així, els interessats van establir els primers passos per tancar compres.

La trobada va estar acompanyada per tot l’equip assessor del RES i per l’Eduard Alonso, el soci delegat del RES, que per acabar va fer una reflexió sobre la seva experiència amb el RES “abans anava sovint als centres comercials però ara he deixat d’anar-hi perquè sento com si estigues traint els meus principis.” Els va recordar que durant l’últim mes han entrat 57 empreses i que ja s’està treballant amb l’expansió arreu de l’Estat.