El RES celebra les festes de Figueres!

El dia 1 de maig, el RES va muntar un estand a la Fira del dibuix i la pintura a la plaça Catalunya de Figueres per celebrar les festes de Santa Creu amb tots els ciutadans.

Un cop instal·lats, van ser 12 hores de contacte permanent amb els figuerencs que s’acostaven a l’estand per demanar informació o per fer-se la targeta i obtenir els 25RES de regal.

Més de 100 persones van venir a recollir la seva targeta. Això suposa que durant el dia d’ahir es van posar en circulació uns 2.500 RES a la ciutat de Figueres. Aquesta quantitat es suma als RES que ja estaven en circulació.

Al llarg del dia vam rebre nombroses visites dels membres RES de la zona i l’equip assessor  va prendre nota de molts contactes: moltes empreses es mostraven interessades en entrar dins la xarxa!

A més, molts particulars i passejants es van endur un  grapat de somriuRES: un cartó en forma de cara somrient amb un regal al revers escanejable amb un codi QR. Un detall molt agraït que tothom va acceptar amb un somriure!

Una jornada molt positiva i profitosa on vam tenir la possibilitat de conèixer empreses, consumidors figuerencs i retrobar-nos amb empreses associades que ens van fer una visita.