El RES esponsoritza el Club Escola Basquet Girona

La xarxa RES inicia una nova etapa amb l’esponsorització de clubs esportius juvenils i infantils de Girona i Figueres.

 El RES enceta una nova etapa dins la creació de la seva xarxa amb l’esponsorització de clubs esportius.

Amb la intenció de donar un cop de mà a aquestes institucions que vetllen per la salut esportiva dels clubs juvenils i infantils, el RES decideix esponsoritzar-los. Durant les pròximes setmanes, el RES es posarà en contacte amb diversos clubs juvenils i infantils de Girona i Figueres per tal d’oferir-los aquesta possibilitat. La intenció és tenir una petita representació esportiva a les dues capitals.

En aquest cas, el primer acord s’ha tancat amb el Club Escola Bàsquet Girona.

Un club fundat el setembre del 2012 amb la finalitat d’ajudar a formar, tal i com diuen ells, grans persones i bons esportistes. Actualment, el Club Escola Bàsquet Girona, compta amb 14 equips formats per uns 164 nens i que la propera temporada podrien arribar als 250 nens. Aquest Club està ubicat al centre de Girona.

Per aquest motiu, el RES i el Club Escola Bàsquet Girona han signat un acord d’esponsorització amb el qual, el RES es compromet a esponsoritzar el club per un valor de 500 RES per tal que els utilitzin per cobrir les seves necessitats dins la xarxa d’empreses RES. 

D’altra banda, l’esponsorització de clubs esportius suposarà un nou canal de comunicació per a totes aquelles empreses que ja estan adherides a la xarxa i busquin un canal per donar-se a conèixer i donar sortida els seus RES.