Presentació en societat del RES a Girona

El RES ha arribat a Girona i per quedar-s’hi.

Aquesta és la sensació que es varen emportar tots els establiments i els mitjans de comunicació  que varen assistir a la Roda de Premsa de presentació el passat divendres dia 20 d’abril.

Durant tota la setmana, l’equip comercial del RES, la Núria Velàzquez, va visitar, juntament amb en Walther Smets (CEO de RES a Bèlgica) diversos establiments gironins amb la intenció de fer-los entrar dins la xarxa RES. Després de fer les primeres visites, la major part dels comerços visitats van acceptar entrar dins la iniciativa i, la major part d’ells, van estar presents a la Roda de Premsa de presentació.

En aquestes visites al començos, la Núria Velàzquez els hi explicava la filosofia i el funcionament del RES: “el RES és una xarxa de petites i mitjanes empreses que prioritzen les compres entre si mateixes”. Aquesta filosofia de compra - venda es centra en el fet que tots els membres de la xarxa RES puguin abastir-se  per ells mateixos i proporcionar-se tot els material necessari perquè els seus negocis tirin endavant. A part, amb RES, els negocis tenen la oportunitat d’atraure nous clients ja que, carregant la targeta i fent les compres, obtenen descomptes i promocions inexistents al comerç fora de RES.

 

A data 20 d’abril ja són 10 adherits.

Aquests són els primers comerços gironins que han decidit participar dins aquest cercle, és el cas de: Easy-Innova, Josep Llorente Martín, Ictineu, Divinum Vinc i Formatges, Strategic Attention Management; Agustí Piferrer, Instal·lacions; Restaurant Cúrcuma, La Cocollona, Rue du Nord, Idiomatic i Rosa Mª Agustí, agent exclusiu d’Allianz.

Aquest bon tret de sortida comercial va anar acompanyat per gran ressò mediàtic per part de mitjans de comunicació locals, autonòmics i nacionals que s van interessar per l’arribada del RES a Girona.

Presentació oficial.

A l’acte de presentació, Walther Smets va explicar la seva llarga trajectòria de més de 15 anys d’experiència amb el RES de Bèlgica. Pel que fa al testimoni gironí, Pep Lluís de la Rosa, Gerent del RES Catalunya, va introduir la nova moneda i va explicar què significa que la ciutat de Girona tingui la oportunitat de desenvolupar una xarxa RES.

Per últim, la Responsable Comercial del RES a Catalunya, la Núria Velàzquez va apuntar que “és molt important que tots els comerços recomanin als seus proveïdors la moneda RES. Tindran beneficis i augmentaran el seu volum de facturació”. A més, va donar les “gràcies als deu primers i pioners comerços que confien en el desenvolupament del comerç local de Girona”.